» Vízhiány Bajna és Nagysáp térségében 2017-03-27

Az ÉDV Zrt. tájékoztatja tisztelt Fogyasztóit, hogy a bajnai kútszivattyú meghibásodása miatt  Bajna és Nagysáp térségében a vezetékes ivóvíz szolgáltatás szünetel. Munkatársaink megkezdték a hiba elhárítását. A javítás idején lajtos kocsikkal biztosítjuk az ivóvizet. Nagysápon várhatóan a délelőtt folyamán helyreáll a vezetékes ivóvíz szolgáltatás.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Vízmérő leolvasót keresünk! 2017-02-16

Az ÉDV Zrt. meghirdeti a Ügyfélkapcsolat szervezetében megüresedő vízmérő leolvasó munkakört. A munkavégzés helye: Duna-völgyi Vízmű Üzem területe (Komárom és térsége).


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat csalók! 2017-02-16

Ismét ál-vízművesek bukkantak fel Tatán.

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Tata környékén, akik az ÉDV Zrt. megbízásából csatornahálózat átvizsgálására és tisztítására hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» csőhálózat szerelőket keresünk 2017-02-15

Az ÉDV Zrt. meghirdeti a Tatabánya-Tata-BIRV Vízmű Üzem szervezetében megüresedő csőhálózat szerelő munkaköröket Tata, illetve Bicske munkavégzési hellyel.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» villanyszerelőt keresünk 2017-02-15

Az ÉDV Zrt. meghirdeti a Budapesti Agglomerációs Vízmű Üzem szervezetében megüresedő villanyszerelő munkakört Dunaharaszti munkavégzési hellyel.
 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben