» „A víz kincs, a környezet érték” 2016-03-22

A felnövekvő generáció és a munkatársak is elismerésben részesültek az Északdunántúli Vízmű Zrt. jóvoltából

 
Az idei évben is kiírta meseíró, versíró és képregény készítő pályázatát a kicsiknek az ÉDV Zrt., amelynek díjátadóját tatabányai székhelyükön tartották.
 
Életünk és környezetünk legfontosabb alappillére a víz. Nélküle fennmaradásunk elképzelhetetlen, tiszta ivóvíz hiányában az emberi szervezet csak néhány napig lenne képes életben maradni. Ezért is nagyon fontos, hogy óvjuk környezetünket és annak tisztaságát. Ennek szellemében kezdeményezték a Víz Világnapját az 1992. évi Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián, felhívva a kormányok, szervezetek és magánszemélyek figyelmét a Föld vízkészletének megóvására.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» VIGYÁZAT, CSALÓK! 2016-01-26

Ismét ál-vízművesek bukkantak fel a megyében
 

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Kisbér környékén, akik az ÉDV Zrt. munkatársainak adták ki magukat és csatornahálózat átvizsgálására, valamint tisztítására hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz. A megtévesztéshez a 3 fő fehér, vízműves matrica nélküli furgont használt.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» SAJTÓKÖZLEMÉNY 2015-11-26

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. (ÉDV Zrt. ) munkatársai az utóbbi időben több helyen tapasztalták, hogy a fogyasztók saját kúttal rendelkező belső hálózatukat összekötötték az ÉDV Zrt. által üzemeltetett közüzemi hálózattal. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a víziközmű szolgáltatásról szóló 2011.évi CCIX. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 58/2013. (II.27.) Kormányrendelet 79 § (4) bekezdése alapján: „az ivóvíz közműhálózatba bekapcsolt házi ivóvízhálózatot saját célú vízkivételi művel összekötni tilos”.
 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztató 2015-11-16

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat és Üzleti partnereinket, hogy  2015.11.17.-én megkezdődnek a „Kocs és Nagyparnakpuszta ivóvízminőség javító projekt” (KEOP-1.3.0/09-11-2012-0024) próbaüzemi munkálatai. Kocs településen, a próbaüzem során, a vízirányok megváltozása miatt vízzavarosodás várható. Az ivóvíz a lebegő anyag leülepedését követően további kezelés nélkül fogyasztható.
 
Megértésüket köszönjük.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Áder János meglátogatta a Társaság vízbányáját 2015-11-05

Tatabánya, 2015. november 3., kedd (MTI) - Az eocén programban nagyon drágán termeltek szenet, közben a vízkiemeléssel óriási környezeti károkat okoztak - mondta Áder János, miután kedden meglátogatta az Északdunántúli Vízmű Zrt. 250 méter mély vízbányáját.
          


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben