» Sajtóközlemény 2015-09-29

pic6.jpg Tűzcsapból ivócsap: utcai friss ivóvíz Oroszlányban
 

Három közterületen ihatnak friss vizet a járókelők Oroszlányban, az önkormányzat jóvoltából ugyanis három szabványtűzcsap alakult át ivócsappá. Bár a fővárosban már népszerűnek számít a megoldás, Oroszlány azon kevés vidéki város közé sorolható, amely tűzcsapból átalakított ivócsappal büszkélkedhet. A minőségi ivóvizet az ÉDV Zrt. szolgáltatja.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Ivókutat avattunk Bányásznap alkalmából a Csónakázó-tó partján 2015-09-07

pic6.jpg

2015. szeptember 04-én a 65. Bányásznap alkalmából átadtuk azt az új ivókutat a Csónakázó-tó partján, amelyet Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és Társaságunk közös elhatározásból építtetett.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Meghívó 2015-09-01

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az ÉDV  Zrt. SZAKMAI FÓRUMÁRA

„A VÍZ ÉLET, GONDOZZUK KÖZÖSEN!”

 
„Kvassay Jenő Terv 2015 – A nemzeti vízstratégia bemutatása és társadalmi véleményezése”
 
című fórumot szervez közösen az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az Északdunántúli Vízmű Zrt. a "Kvassay Jenő Terv elkészítése és a vízgyűjtő-gazdálkodási terv felülvizsgálata" elnevezésű, KEOP-7.9.0/12-2013-0007 számú projekt keretében.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat csalók! 2015-08-28

Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében
 

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Dorog környékén, akik az ÉDV Zrt. megbízásából csatornahálózat átvizsgálására és tisztítására hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat csalók! Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében 2015-08-06

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Dorogon,akik az ÉDV Zrt. megbízásából belső hálózat átvizsgálására, valamint duguláselhárításra hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz. 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben