» Vigyázat csalók! Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében 2015-08-06

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Dorogon,akik az ÉDV Zrt. megbízásából belső hálózat átvizsgálására, valamint duguláselhárításra hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz. 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Akár 40 százalékkal is nőhet a vízfogyasztás a nyári melegben 2015-07-22

Tatabánya, 2015.07.22. Akár napi 20000 köbméterrel is megnőhet egy kánikulai napon a vízfogyasztás az Északdunántúli Vízmű Zrt. szolgáltatási területén.  Ezen időszakban is kiemelt figyelmet fordít a Társaság a folyamatos, jó minőségű szolgáltatás fenntartására. Üzemkész állapotban vannak a társaság tartalék vízbázisai, ha esetleg csőtörés, vagy egyéb meghibásodás történne, akkor se legyen baj a vízellátással. Ezen kívül a szolgáltatási területen lévő települések kéréseinek megfelelően egy-egy nagyobb rendezvényre, falunapra párakaput, víztároló tartályt (lajtoskocsit) is biztosítani tudnak.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Lakossági tájékoztató 2015-07-21

Figyelem, figyelem!
 

Tájékoztatjuk Tatabánya város lakosságát, hogy a KEM-i Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatalának Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint Tatabányán a napi középhőmérséklet legalább 3 napig meghaladhatja a 27 C̊-ot, ami az egészségre ártalmas lehet. Ezért a város területére vonatkozóan a III. fokozatú Riasztás meghosszabbításra kerül 2015. 07. 24-én pénteken 24h-ig.
 
 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat csalók! Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében 2015-06-29

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Esztergomban, akik az ÉDV Zrt. megbízásából a csatornahálózat tisztítására, valamint ellenőrzésre hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét, hogy a lakásba csak a Vízmű által rendszeresített fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be. A vízmérő leolvasások időpontját egységes, emblémával ellátott értesítőn helyezzük ki a tömblakások bejárati ajtajára, melyről minden esetben értesülhetnek az érintettek. A vízmérő soron kívüli ellenőrzését belső nyomtatványokkal és jegyzőkönyvekkel rendelkező kollégák végzik. A lakásban történő eseti vízmintavételt csak a fogyasztó megrendelésére, vele egyeztetett időpontban lehet elvégezni, ahogyan a belső csatornahálózat tisztítását is.
Kérjük tehát, hogy minden esetben győződjenek meg az ilyen munkák elvégzésére hivatkozó személyek azonosságáról. 
 
Ezen felül tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon tett bejelentések alapján a rendőrség azonnal intézkedni tud a hasonló esetek felderítésében.
 
Arra bíztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy legyenek figyelmesek, éberek, vigyázzanak értékeikre!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Mindenki számára hozzáférhető a Platán-forrás vize a nagy melegben 2015-06-28

Tatabánya, 2015. június 29. Egész évben fontos, de nyáron különösen lényeges a folyamatos folyadékpótlás. Ilyenkor ugyanis a magasabb hőmérsékletben testünk a víz párologtatásával igyekszik hűteni magát és egyensúlyban tartani hőháztartásunkat. Naponta akár több liter vizet is veszíthetünk izzadság formájában. Ha ezt nem pótoljuk az fejfájást, kiszáradást és akár ájulást is okozhat. Nyáron tehát különösen oda kell figyelni a vízfogyasztásra. Az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2013 novemberében adta át Tatán a Platán-forrást. A négyoszlopos ivókút egyedi faragványokkal díszített vízköpőiből 20,5 Celsius fokos karsztvíz érhető el minden szomjazó számára, ingyenesen.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben