» SAJTÓKÖZLEMÉNY 2015-11-26

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. (ÉDV Zrt. ) munkatársai az utóbbi időben több helyen tapasztalták, hogy a fogyasztók saját kúttal rendelkező belső hálózatukat összekötötték az ÉDV Zrt. által üzemeltetett közüzemi hálózattal. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a víziközmű szolgáltatásról szóló 2011.évi CCIX. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 58/2013. (II.27.) Kormányrendelet 79 § (4) bekezdése alapján: „az ivóvíz közműhálózatba bekapcsolt házi ivóvízhálózatot saját célú vízkivételi művel összekötni tilos”.
 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztató 2015-11-16

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat és Üzleti partnereinket, hogy  2015.11.17.-én megkezdődnek a „Kocs és Nagyparnakpuszta ivóvízminőség javító projekt” (KEOP-1.3.0/09-11-2012-0024) próbaüzemi munkálatai. Kocs településen, a próbaüzem során, a vízirányok megváltozása miatt vízzavarosodás várható. Az ivóvíz a lebegő anyag leülepedését követően további kezelés nélkül fogyasztható.
 
Megértésüket köszönjük.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Áder János meglátogatta a Társaság vízbányáját 2015-11-05

Tatabánya, 2015. november 3., kedd (MTI) - Az eocén programban nagyon drágán termeltek szenet, közben a vízkiemeléssel óriási környezeti károkat okoztak - mondta Áder János, miután kedden meglátogatta az Északdunántúli Vízmű Zrt. 250 méter mély vízbányáját.
          


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Köszöntjük Dunaharaszti Fogyasztóit! 2015-10-20

Tisztelt Ügyfelünk!
 

Köszöntjük Önt fogyasztóink körében! Tájékoztatjuk, hogy 2015. november 1-től - az ellátásért felelős Dunaharaszti Város Önkormányzatával kötött üzemeltetési szerződés alapján - az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el a város ivóvíz-szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2015-09-29

pic6.jpg Tűzcsapból ivócsap: utcai friss ivóvíz Oroszlányban
 

Három közterületen ihatnak friss vizet a járókelők Oroszlányban, az önkormányzat jóvoltából ugyanis három szabványtűzcsap alakult át ivócsappá. Bár a fővárosban már népszerűnek számít a megoldás, Oroszlány azon kevés vidéki város közé sorolható, amely tűzcsapból átalakított ivócsappal büszkélkedhet. A minőségi ivóvizet az ÉDV Zrt. szolgáltatja.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben