» Tisztelt Ügyfelünk!


Mint azt korábbi e-mailes tájékoztatónkban is jeleztük, elektronikus számláinak kezelésére és fizetésére a Díjnet Zrt. elektronikus számlabemutatási rendszerén keresztül lesz lehetősége a Számlaközpont Zrt. helyett.
Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy az Északdunántúli Vízmű Zrt. az elektronikus számlabemutatási rendszer tekintetében 2018. február 1-jétől lesz elérhető a www.dijnet.hu weboldalán.
Annak érdekében, hogy átregisztrálását megkönnyítsük, e-mailben fogjuk Önt tájékoztatni arról, hogyan tud néhány kattintással az ÉDV Zrt. vonatkozásában regisztrációt létrehozni.
Mivel a Díjnet rendszer kétszintű regisztrációval működik, Önnek addig is lehetősége van arra, hogy Díjnet regisztrációját létrehozza, és a már csatlakozott 27 számlakibocsátó közül kiválassza, hogy az ÉDV Zrt-n kívül mely szolgáltató számláit szeretné a továbbiakban elektronikus úton kezelni és fizetni.
Kérjük, hogy az ÉDV Zrt. tekintetében regisztrációját legkésőbb 2018. február 10. napjáig véglegesítse annak érdekében, hogy továbbra is zökkenőmentesen biztosíthassuk az Ön számára az elektronikus számlázás lehetőségét!
Felhívjuk figyelmét, hogy érvényes Díjnet regisztráció nélkül a fenti időpont után első számláját kizárólag postai úton és készpénzátutalási megbízással (csekk) ellátva tudjuk majd Önnek eljuttatni.
 
Tisztelettel,
Északdunántúli Vízmű Zrt.
2800 Tatabánya, Sárberek 100.
Email: ugyfelkapcsolat@edvrt.hu
Tel: +36 (80) 555 222
www.edv.hu
GPS:  É 47° 34’ 30,07”   K 18° 24’ 5,70”