» Nyereményjáték sorsolása 2011-09-15

pic6.jpg

A Társaságunk és a Számlaközpont Gazdaságfejlesztő Iroda Kft. által hirdetett nyereményjátékon az elektronikus számla szolgáltatásra 2011. július és augusztus hónapban regisztrált fogyasztók vettek részt. Közöttük értékes ajándékokat sorsoltunk ki közjegyző jelenlétében 2011. szeptember 12-én.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Bányásznapi elismerések 2011-09-07

pic6.jpg

Mint minden év szeptemberének első hétvégéjén, a Víztermelő Bányaüzem az idén is megtartotta bányásznapi ünnepségét Tatabányán, a Széchenyi István Művelődési Házban. Kiss József üzemvezető köszöntőjében a bányászat mai „helyzetéről” beszélt. Az ünnepi beszéd után dolgozóink átvehették a bányászati szolgálatért járó elismerő okleveleket dr. Jelen Tamás vezérigazgatótól és Kiss József üzemvezetőtől. Végül az ünnepség lezárásaként Bereznai Csaba alpolgármester mondott pohárköszöntőt.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» SAJTÓKÖZLEMÉNY 2011-08-31

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. tatabányai szennyvíztisztító telepének fejlesztése megkezdődött

Az Északdunántúli Vízmű Zrt., mint a térség meghatározó szolgáltatója, fejlesztési célkitűzéseinek megvalósítása során kiemelt figyelmet fordít a szigorodó hazai és uniós környezetvédelmi előírások betartására. Mindemellett szem előtt tartja a fogyasztók és az önkormányzatok igényeinek és elvárásainak megfelelő, minőségi szolgáltatás megvalósítását. A jövőben is arra törekszik a Társaság, hogy a pályázati úton megszerezhető uniós pénzforrások felhasználásával hozzájáruljon a térség, valamint a települések infrastruktúrájának fejlődéséhez, a vízi-közművek és szennyvíztisztítási technológiák folyamatos fejlesztéséhez, a környezet megóvásához.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Közlemény 2011-08-24

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatával szorosan együttműködve - tekintettel a kialakult rendkívül magas hőmérséklet okozta veszélyekre, és figyelemmel az országosan elrendelt hőségriadóra - friss karsztvizet oszt a lakosságnak.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Lakossági tájékoztató 2011-08-24

Figyelem, figyelem!

Tájékoztatjuk Tatabánya város lakosságát, hogy a KEM Kormányhivatal, Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv (ÁNTSZ) Tatabányai, Tatai, Oroszlányi Kistérségi Intézete tájékoztatása szerint Tatabányán a napi középhőmérséklet legalább 3 napig meghaladhatja a 25 C̊-ot, szerdától a 27 C̊-ot, ami az egészségre ártalmas. Ezért a város területére vonatkozóan

2011. 08. 23-ra Készültségi jelzést (II. fokozatú riasztást), 2011. 08. 24-től Riasztást (III. fokozat) rendelek el.

A túllépés kezdete 2011. 08. 23., várható vége: 2011. 08. 28. Érvényes: visszavonásig.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben