» Sajtóközlemény 2014-07-25

Az ÉDV Zrt. korszerűsíti tatabányai vízbázisát
 

2014. július 24. Tatabánya - Az Északdunántúli Vízmű Zrt., mint a térség meghatározó szolgáltatója, fejlesztési célkitűzéseinek megvalósítása során kiemelt figyelmet fordít a hazai és uniós környezetvédelmi előírások betartására. Mindemellett szem előtt tartja a fogyasztók és az önkormányzatok igényeinek és elvárásainak megfelelő, minőségi szolgáltatás megvalósítását, folyamatos fejlesztésekkel teszi még biztonságosabbá a vízellátást.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2014-07-23

pic6.jpg Ásványokban gazdag karsztvíz várja a kánikulában szomjazókat a Platán - forrásnál
 
 Tata, 2014. július 16.

Vizet inni nem csak nyáron, hanem egész évben fontos. A kánikula időszakában azonban komoly egészségügyi problémákat okozhat a dehidratáció. Az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2013 novemberében ünnepélyes keretek között adta át fogyasztóinak a tatai Platán - forrást. A négyoszlopos ivókút egyedi faragványokkal díszített vízköpőiből 20,5 Celsius fokos karsztvíz érhető el minden szomjazó számára, ingyenesen.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2014-07-01

Július 1-jétől az ÉDV Zrt. Oroszlány és Kecskéd szennyvíz-rendszerének üzemeltetője
 

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2013. novemberében kapta meg a működési engedélyét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól. Jelenleg Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyében végez szolgáltatási tevékenységet, 3 megyében összesen 85 település ivóvízellátását biztosítja. Az ivóvízellátás mellett 60 településen a szennyvízszolgáltatást is az ÉDV Zrt. végzi.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-06-11

Tisztelt Lakossági és Üzleti partnereink!
 

Tájékoztatjuk, hogy 2014. június 10-től az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Bajót, Nagysáp, Bajna és Epöl települések ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a Hétforrás Kft. a 2014. június 09-ig végzett teljesítésről végszámlát készít. Az ÉDV Zrt. a fenti időpontot követően bocsát ki számlákat változatlan egységárakkal.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2014-06-11

Működési terület bővülés az ÉDV Zrt-nél
 

Tatabánya, 2014. június 10. – 2014. év eleje óta 15 településsel nőtt az ellátott városok, falvak száma az észak-dunántúli szolgáltatónál
 
A Társaság 2013 novemberében kapta meg a működési engedélyt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól. Jelenleg Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyében végez szolgáltatási tevékenységet. 3 megyében összesen 72 település ivóvízellátását biztosítja, szolgáltatását 233 ezer ember veszi igénybe nap, mint nap. Az ivóvízellátás mellett 45 településen a szennyvízelvezetésről is az ÉDV Zrt. gondoskodik.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben