» SAJTÓKÖZLEMÉNY 2011-08-31

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. tatabányai szennyvíztisztító telepének fejlesztése megkezdődött

Az Északdunántúli Vízmű Zrt., mint a térség meghatározó szolgáltatója, fejlesztési célkitűzéseinek megvalósítása során kiemelt figyelmet fordít a szigorodó hazai és uniós környezetvédelmi előírások betartására. Mindemellett szem előtt tartja a fogyasztók és az önkormányzatok igényeinek és elvárásainak megfelelő, minőségi szolgáltatás megvalósítását. A jövőben is arra törekszik a Társaság, hogy a pályázati úton megszerezhető uniós pénzforrások felhasználásával hozzájáruljon a térség, valamint a települések infrastruktúrájának fejlődéséhez, a vízi-közművek és szennyvíztisztítási technológiák folyamatos fejlesztéséhez, a környezet megóvásához.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Lakossági tájékoztató 2011-08-24

Figyelem, figyelem!

Tájékoztatjuk Tatabánya város lakosságát, hogy a KEM Kormányhivatal, Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv (ÁNTSZ) Tatabányai, Tatai, Oroszlányi Kistérségi Intézete tájékoztatása szerint Tatabányán a napi középhőmérséklet legalább 3 napig meghaladhatja a 25 C̊-ot, szerdától a 27 C̊-ot, ami az egészségre ártalmas. Ezért a város területére vonatkozóan

2011. 08. 23-ra Készültségi jelzést (II. fokozatú riasztást), 2011. 08. 24-től Riasztást (III. fokozat) rendelek el.

A túllépés kezdete 2011. 08. 23., várható vége: 2011. 08. 28. Érvényes: visszavonásig.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Közlemény 2011-08-24

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatával szorosan együttműködve - tekintettel a kialakult rendkívül magas hőmérséklet okozta veszélyekre, és figyelemmel az országosan elrendelt hőségriadóra - friss karsztvizet oszt a lakosságnak.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Nyereményjáték!!! 2011-07-04

Óvja Ön is környezetét e-számla használatával

Társaságunk új szolgáltatással bővíti tevékenységét

Társaságunk, mint Komárom-Esztergom Megye legnagyobb környezetvédelmi szolgáltatója, kiemelt figyelmet fordít arra, hogy fogyasztóit ösztönözze a környezetvédelemre, hogy felhívja figyelmüket a vízkincs védelmére, a környezet megóvására.

Teszi ezt azért, mert tisztában van azzal, hogy egy tonna papír elkészítéséhez – a papír minőségétől függően – kb. 1,7 tonna élőfa kivágására van szükség, ami nagyjából 6 db teljesen kifejlett lucfenyőt jelent. Tudatában van annak, hogy ez a pusztítás nem csak az erdei állat és növényvilág drámai pusztulását eredményezi, hanem bolygónk oxigénháztartását is kedvezőtlenül befolyásolja, ami fokozza az üvegházhatást.

 2011. júniusától bevezettük e-számla szolgáltatásunkat, amely – reményeink szerint – a következő években felváltja és háttérbe szorítja a papíralapú számlákat.

  • Az elektronikus számlát nem kell kinyomtatni, így megtakarítjuk a papír és a nyomtatás költségeit. Az előállítással kapcsolatos kiadások mellett teljes mértékben megszabadulunk a boríték- és postaköltségektől. Elektronikus számlára történő váltással Ön megkíméli környezetét.
  • Az elektronikus számla fontos tulajdonsága, hogy minden egyes példánya eredetinek és hitelesnek tekintendő. Így az elektronikus számla alkalmazásával nincs szükség hiteles számlamásolatok készítésére a bizonylat elvesztése esetén, mivel azt tetszőleges mennyiségben sokszorosíthatja.
  • Az elektronikus számlák a párhuzamos tárolási rendszernek köszönhetően nem vesznek el, vagy sérülnek meg. Bármikor, pár gombnyomással akár évekre visszamenőleg is másodpercek alatt visszakereshetők. Nem lesz többé elveszett számlája!
  • Társaságunk, valamint a Számlaközpont Gazdaságfejlesztő Iroda Kft.

Nyereményjátékot hirdet

az e-számlára regisztrálók között.

A július 1. és 31., valamint az augusztus 1. és 31. között regisztráló fogyasztók között kisorsolásra kerül mindkét hónapban 1 db netbook, 1 db kerti medence, valamint 2 db tömlőkocsi készlet.

A nyereményjáték sorsolására 2011. szeptember 12-én, közjegyző jelenlétében kerül sor Tatabányán.

 Bővebb információ, valamint regisztráció a szolgáltatásra a www.edvrt.hu honlapon.

  Ne tétovázzon, óvja Ön is környezetét, váltson e-számlára!

A nyereményjátékban Társaságunk dolgozói és hozzátartozói nem vehetnek részt!

 


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Vízműves eszközök az Eötvös Gimnázium laborjában 2011-06-20

Társaságunk munkatársai a napokban laboratóriumi eszközöket adtak át a tatai Eötvös József Gimnázium Igazgatójának.

Az üvegeszközök, az analitikai mérleg, valamint a vezetőképesség-mérő műszer a Gimnázium kémiai laborját fogják gazdagítani a következő tanévtől.

Az ÉDV Zrt. Akkreditált Laboratóriumának igen magas elvárásoknak kell megfelelnie, folyamatos fejlődésével együtt jár a régebbi eszközök cseréje. A selejtezés helyett az ajándékozás mellett döntött a vízmű vezetősége, ezáltal is segítve a felnövekvő generáció környezettudatos formálását.


^ Vissza az oldal tetejére ^