» Sajtóközlemény 2014-05-26

Az ÉDV Zrt. ügyfélszolgálata nyerte a víziközmű szolgáltatók közti szakmai versenyt
 

Tatabánya, 2014. május 12. – Az Északdunántúli Vízmű Zrt. csapata nyerte a X. Országos Ügyfélszolgálati Versenyt Nyíregyházán. A szabolcsi megyeszékhelyen tartott vetélkedőn a Magyarországon engedéllyel rendelkező víziközmű szolgáltatók vehettek részt. A 3 fős csapatok írásbeli, szóbeli és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat. A szakmai versenyt másnap értékesítési konferencia követte.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» SAJTÓKÖZLEMÉNY 2014-04-30

2014. május 1-étől az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Bábolna és Bokod községek szennyvíz közművének üzemeltetését is.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-04-10

Az ÉDV Zrt. mint a Fogyasztók irányába elkötelezett víziközmű szolgáltató nagy hangsúlyt fordít a biztonságos, minőségi szolgáltatás fenntartására, fejlesztésére. Ennek érdekében (Tatabányán a jelenleg folyamatban lévő körforgalom építéséhez kapcsolódóan) korszerűsítjük a Dózsa György út és a Madách utca torkolatában lévő DN400/300 városi ivóvíz főmű csomópontot is. A korszerűsítés során megtörténik a szükséges szerelvények cseréje.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2014-04-09

AZ ÉSZAKDUNÁNTÚLI VÍZMŰ ZRT. PIACORIENTÁLT KUTATÁS –FEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉGÉNEK FEJLESZTÉSE
 
2014.04.08.
Az ÉDV Zrt. több mint 314 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” (PIAC_13) című pályázaton, az Új Széchenyi Terv keretében. Az 576 millió forintot meghaladó összköltségvetésű beruházásból a „Hálózati veszteségek és üzemeltetési költségek csökkentési lehetőségei az ÉDV Zrt. regionális vízellátó rendszerében” című projekt valósul meg.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Pályázati kiírás 2014-02-17

az Északdunántúli Vízmű Zrt. és a Magyar Hidrológiai Társaság
KOMÁROM-ESZTERGOM Megyei Szervezete RAJZpályázatot ír ki
Március 22. a Víz Világnapja
alkalmából.
 
A pályázat idei témája:„Víz és Energia”.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» SAJTÓKÖZLEMÉNY 2014-01-21

 Végéhez értek a KEOP fejlesztésekhez kapcsolódó szennyvíztelepi és csatornahálózat-építési munkálatok
2014. január 21.
 
 

Az Északdunántúli Vízmű Zrt., mint a térség legnagyobb víziközmű-szolgáltatója, jelentős környezetvédelmi tevékenységet végez. Működési területén négy nagyobb városban – melyből háromban valósulhattak meg a KEOP fejlesztések - üzemeltet állami tulajdonú szennyvíztisztítót, a csatornázottság aránya meghaladja a 86 %-ot. Ahhoz azonban, hogy a meglévő szennyvízrendszerek jól működjenek és a jövő generációi számára is fennmaradjanak, szakszerű, mindenre kiterjedő gondos üzemeltetés és állandó rekonstrukció, fejlesztés szükséges. Ennek érdekében az elmúlt években sikeresen pályázott a társaság más uniós forrásokra is.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat csalók! 2014-01-15

Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Tatabányán és környékén, akik vízműves dolgozónak adták ki magukat, és belső vízhálózat ellenőrzésére hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Köszöntő és tájékoztató Perbál és Tök község lakosságának 2014-01-07

Társaságunk köszönti Üzleti partnerei és Fogyasztói között Perbál és Tök község lakosságát. Az alábbaikban a szolgáltatással kapcsolatos ügyintézési lehetőségekről olvashatnak néhány fontos információt!
 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Házi szennyvízátemelők üzemeltetése 2013-12-23

Tisztelt Felhasználónk!
 
A víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet 2013. december 3-tól hatályos módosítása alapján a szennyvízelvezető törzshálózathoz csatlakoztatott házi szennyvízátemelők üzemeltetését jövőben a víziközmű szolgáltatónak kell végeznie, melynek feltétele, hogy a felek átadás-átvételi eljárást folytassanak le legkésőbb 2014. február 28-ig.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2013-12-18

Többmunkáltatós kollektív szerződést kötöttek a víziközmű-szolgáltatók

 
Huszonhárom év után egységes foglalkoztatási rendszert magába foglaló megállapodás született a víziközmű-szolgáltatás területén.  Ennek értelmében az MNV Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó víziközmű-szolgáltatók (Duna Menti Regionális Vízmű Zrt., Dunántúli Regionális Vízmű Zrt., Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt., Északdunántúli Vízmű Zrt., Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.) az Alföldvíz Zrt., és a Bácsvíz Zrt. kollektív szerződést kötöttek a munkahelyi érdekérvényesítő szakszervezetekkel.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben