» Fogyasztási helyek ellenőrzése 2011-05-30

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy SÁRISÁP területén az Északdunántúli Vízmű Zrt. - független ellenőrök által – június hónapban megkezdi a fogyasztási helyek szerződésszerű állapotának ellenőrzését.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Közlemény 2011-05-25

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának beruházásában rövidesen megkezdődik a Fő tér rehabilitációs munkájának kivitelezése. Az építési munkálatok előtt szükségessé vált a Fő tér adott szakaszán az ivóvízhálózat részleges kiváltása, átkötése.

Ehhez a projekthez kapcsolódóan az Északdunántúli Vízmű Zrt a térségben

2011. május 26. (csütörtök) 22:00 órától, május 27. (péntek) 6:00 óráig csomópont átépítési munkát végez.

A munkálatok ideje alatt Újvárosban (Álmos vezér út – Ifjúmunkás út közötti területen), Sárberekben, és Dózsakertben előfordulhat kisebb, az ivóvíz használati értékét egyébként nem befolyásoló zavarosodás, amelyért a Vízmű kéri a fogyasztók megértését és türelmét.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Tojásfából szivattyú 2011-05-24

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. egyik fő célkitűzése a társadalmi követelményeknek való megfelelés. Mindennapi munkánkban, feladataink elvégzésekor arra törekszünk, hogy a szolgáltatás folyamatos ellátásának és jó minőségének biztosítása mellett kapcsolatrendszerünk fejlesztésével növeljük partnereink elégedettségét, Társaságunk hírnevét.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vízkincskereső kerékpáros túra Társaságunk rendezésében Esztergomban 2011-05-09

pic6.jpg

2011. április 29-én 30 esztergomi és párkányi felső tagozatos diák rendhagyó tananyagot sajátított el - a megszokottól eltérő tanítási napon - egy kerékpáros vetélkedőn, a Föld napja alkalmából. Az öt iskola csapatai nagy lendülettel vágtak neki a megpróbáltatásoknak, amelynek során a fiatalok nemcsak izmaikat, de agyukat is megtornáztathatták.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Önkormányzati találkozók 2011. áprilisában 2011-04-27

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. vezetése 2011. áprilisában újra konzultációra hívta a működési területén lévő önkormányzatok képviselőit.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben