» Vízműves eszközök az Eötvös Gimnázium laborjában 2011-06-20

Társaságunk munkatársai a napokban laboratóriumi eszközöket adtak át a tatai Eötvös József Gimnázium Igazgatójának.

Az üvegeszközök, az analitikai mérleg, valamint a vezetőképesség-mérő műszer a Gimnázium kémiai laborját fogják gazdagítani a következő tanévtől.

Az ÉDV Zrt. Akkreditált Laboratóriumának igen magas elvárásoknak kell megfelelnie, folyamatos fejlődésével együtt jár a régebbi eszközök cseréje. A selejtezés helyett az ajándékozás mellett döntött a vízmű vezetősége, ezáltal is segítve a felnövekvő generáció környezettudatos formálását.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Közlemény 2011-06-15

Oroszlány Város Önkormányzata az Arany János Iskola felújítását tervezi. Az építési munkálatok előtt szükségessé vált a Fürst Sándor út, Rákóczi Ferenc út és Mátyás Király út közötti 230 méteres szakaszán az ivóvízhálózat teljes felújítása és a bekötő vezetékek átkötése.

Ehhez a projekthez kapcsolódóan az Északdunántúli Vízmű Zrt. a térségben

2011. június 13. (hétfőtől) várhatóan július 10. (péntekig) ivóvízvezeték felújítási munkákat végez.

A munkálatok ideje alatt az Óvárosban (Rákóczi Ferenc út – Táncsics Mihály út közötti területen) előfordulhat kisebb, az ivóvíz használati értékét egyébként nem befolyásoló zavarosodás, amelyért a Vízmű kéri a fogyasztók megértését és türelmét. A vezetékes ivóvíz a zavarosságot okozó lebegőanyag leülepedését követően további kezelés nélkül fogyasztható.

A kivitelezés alatt az érintett szakaszon a forgalmat megfelelő ütemben korlátozzuk és az egyes ütemeknek megfelelően az érintett szakaszokon földmunkavégzést folytatunk.

Megértő türelmüket köszöni,

Az Önök szolgáltatója:

Északdunántúli Vízmű Zrt.

www.edvrt.hu


^ Vissza az oldal tetejére ^

» A Szivárvány óvoda és a Dózsa iskola is nyert 2011-06-03

pic6.jpg

A „Nyitott kapuk” rendezvénysorozat Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata koordinálásával 2011-ben is lezajlott. A záróverseny a Szabadtéri Bányászati Múzeumban zajlott, itt hirdették ki az „Együtt Értetek” alkotói pályázat eredményét is.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Fogyasztási helyek ellenőrzése 2011-05-30

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy SÁRISÁP területén az Északdunántúli Vízmű Zrt. - független ellenőrök által – június hónapban megkezdi a fogyasztási helyek szerződésszerű állapotának ellenőrzését.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Közlemény 2011-05-25

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának beruházásában rövidesen megkezdődik a Fő tér rehabilitációs munkájának kivitelezése. Az építési munkálatok előtt szükségessé vált a Fő tér adott szakaszán az ivóvízhálózat részleges kiváltása, átkötése.

Ehhez a projekthez kapcsolódóan az Északdunántúli Vízmű Zrt a térségben

2011. május 26. (csütörtök) 22:00 órától, május 27. (péntek) 6:00 óráig csomópont átépítési munkát végez.

A munkálatok ideje alatt Újvárosban (Álmos vezér út – Ifjúmunkás út közötti területen), Sárberekben, és Dózsakertben előfordulhat kisebb, az ivóvíz használati értékét egyébként nem befolyásoló zavarosodás, amelyért a Vízmű kéri a fogyasztók megértését és türelmét.


^ Vissza az oldal tetejére ^