» Vízkincskereső kerékpáros vetélkedő az Északdunántúli Vízmű Zrt. rendezésében Esztergomban 2013-04-19

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2013. április 19-én rendezte meg jubileumi, 10. Vízkincs-kereső kerékpáros vetélkedőjét. A rendezvény az elmúlt években megszokott népszerűségnek örvendett, a meghívott 8 esztergomi és 1 párkányi iskolából 7 felső tagozatos csapat jelentkezett. A Föld napja alkalmából rendezett eseményen a gyerekek szokatlan tananyagot sajátíthattak el.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» A víz érték, bánjon vele mértékkel! 2013-04-15

Az öt regionális víziközmű-szolgáltató, közöttük Társaságunk is, 2013. április 1-jén Tudatos Vízfelhasználó kampányt indított.

A Magyar Energia Hivatal szakmai támogatásával is erősített, példa nélküli összefogás abból a felismerésből indult ki, hogy a magyar lakosság nem értékként, hanem kiapadhatatlan természeti erőforrásként tekint a vízre. Az edukatív kampány célja a szemléletformálás és társadalmi edukáció, azaz, felhívni a figyelmet a tudatos vízfogyasztásra, vagyis olyan fogyasztói attitűdöt kialakítani, ami következetesen hatékony vízfelhasználást eredményez.

A kampány szlogenje:

Figyeljünk oda egy pillanatra! A víz érték, bánjon vele mértékkel!


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Újabb 1850 fogyasztó csatornaszolgáltatását látja el az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2012-11-29

Szomód, Dunaszentmiklós és Tarján községek Önkormányzata, valamint az Északdunántúli Vízmű Zrt. között a települések csatornahálózatának üzemeltetésére létrejött szerződéseket Cellár József, Pogrányi Pál és Marx Ernő polgármesterek, valamint Dr. Jelen Tamás vezérigazgató írták alá 2012. november 29-én.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat, csalók! 2012-11-20

Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy térségünkben illetéktelenek a társaságunkra hivatkozva próbálnak bejutni ingatlanokba belső csatornahálózat tisztítása céljából.

Az ÉDV Zrt. nem adott megbízást ilyen jellegű munkák elvégzésére, így kérjük fogyasztóinkat, hogy ezekben az esetekben legyenek körültekintőek, és azt a személyt, aki nem rendelkezik a Vízmű által aláírt, lebélyegzett, hitelesített igazolvánnyal ne engedjék be az ingatlanukba.

Kérjük, vigyázzanak fokozottan értékeikre!

Az Önök szolgáltatója:

Északdunántúli Vízmű Zrt.

www.edvrt.hu


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Előzzük meg a fagykárokat! 2012-11-20

Társaságunk felhívja Tisztelt Fogyasztói figyelmét a jelenlegi időjárás okozta veszélyekre. A közelgő tartós hideg a vízórákban, valamint a vízvezeték-hálózatokban is komoly károkat okozhat.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Fogyasztási helyek ellenőrzése 2012-10-30

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Dunaalmás területén az Északdunántúli Vízmű Zrt. - független ellenőrök által – november hónap végén megkezdi a fogyasztási helyek szerződésszerű állapotának ellenőrzését.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Ismét fogyasztási helyek ellenőrzése 2012-07-30

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Tokod területén az Északdunántúli Vízmű Zrt. - független ellenőrök által – augusztus hónapban megkezdi a fogyasztási helyek szerződésszerű állapotának ellenőrzését.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Változik a fogyasztói irodák nyitvatartása 2012-07-24

Tisztelt Fogyasztóink!

2012.07.30-tól a fogyasztói irodák és a telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje megváltozik!


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Célszerű minél hamarabb rákötni a szennyvízhálózatra! 2012-07-20

A 2012. február 1-től a környezetterhelési díjról szóló 2003. évi LXXXIX. törvény 12. § (3) bekezdésének értelmében a talajterhelési díj egységdíjának mértéke jelentősen megnövekedett. A korábbi 120 - 360 Ft/m3 helyett 1200 - 3600 Ft/m3 a fizetési kötelezettség, mely lényegesen meghaladja a települési közüzemi csatornadíj mértékét.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Különleges szennyvíztisztító üzemeltetését vette át az ÉDV Zrt. 2012-07-18

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. Telki ivóvíz szolgáltatása után szennyvízrendszerének üzemeltetését is ellátja.

Az erről szóló szerződés aláírását követően megállapodás született arról, hogy az ÉDV Zrt.-től már megszokott minőségi szolgáltatás a település vonatkozásában is folyamatosan biztosított lesz.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben