» Cseh delegáció látogatása 2017-05-10

pic6.jpg A hét elején Csehországból látogatták meg Társaságunkat a Vízművek Rt. brünni székhelyének vezetői, valamint az általuk ellátott területekről polgármesterek. A delegációt Virág László vezérigazgató és dr. Páris Zoltán műszaki vezérigazgató-helyettes fogadta a tatabányai Irányítóközpontban.
 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Lakossági tájékoztató 2017-04-06

Lakossági tájékoztató az Esztergom, Simor János utca Rákóczi tér – Arany János utca közötti szakaszán ivóvíz vezeték és egyesített csapadékvíz-szennyvíz csatorna építési munkáinak megkezdéséről.

 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Online ügyfélkapcsolat elindulása 2017-01-19

Tisztelt Ügyfelünk!
 
Nagy örömmel jelentjük be, hogy  2017.01.19-én elindult Online ügyfélkapcsolatunk.
Tájékoztatjuk, hogy a jövőben mérőóra állását – az Ön védelme érdekében – regisztrációt követően tudja felületünkön rögzíteni!


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat, fagyveszély! 2017-01-17

Tisztelt Fogyasztóink!
Mellékelten olvashatják a Magyar Víziközmű Szövetség közleményét a fagyveszélyről és annak megelőzéséről. Kérjük az abban foglaltak szerint eljárni szíveskedjenek.
Együttműködésüket köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2017-01-09

Tisztelt Fogyasztók!
Az ÉDV Zrt. felhívja a figyelmét a tisztelt fogyasztóknak, hogy a rendkívüli hidegre tekintettel fokozott odafigyelést igényel a vízmérők elfagyásának megakadályozása. A fogyasztói szerződés alapján ez a fogyasztók kötelezettsége, amennyiben ennek elmulasztásából kár keletkezik, annak teljes költségét a fogyasztónak kell állnia.
Kérjük szíves intézkedésüket a fagymentesség biztosítása érdekében.


^ Vissza az oldal tetejére ^