» Vigyázat csalók! 2015-03-13

Ismét ál-vízműves bukkant fel Budajenőn és környékén
 

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Budajenőn és környékén, akik a Vízmű megbízott vállalkozójának adták ki magukat, és vízkeménység mérésre hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás locsolási kedvezmény igényléséről 2015-01-26

Az 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról 2014.12.10-én érvénybe lépett rendelkezései alapján a házikert öntözéséhez vagy haszonállat tartáshoz szükséges locsolási vízhasználatra eső szennyvíz elvezetési díjra vonatkozó  mennyiségi korrekció mértéke és időszaka egyes településeken változott.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» SAJTÓKÖZLEMÉNY 2015-01-21

Országos road-showra indul az ország kedvenc csapvize
 

Budapest, 2015. 01 20. Sikerrel zárult a csapvíz-fogyasztás népszerűsítésére indított kampány első szakasza - összegezték az eredményeket a budapesti sajtótájékoztató résztvevői. A fővárosi rendezvényen az öt nagy állami víziközmű szolgáltató vezetője mellett részt vett dr. Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, és Kuna Tibor, a kommunikációs kampányt vezető cég ügyvezetője is. A tavaly december elején indított Csapra fel! kampány első szakaszában csapvíz kóstolási  és palacktervezési versenyt tartottak a szervezők. Néhány hét alatt több, mint hatezren kóstolták meg az öt nagy állami szolgáltató 15 csapvizét. A győztes az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt.  Szilvásvárad- Szalajka – völgyi vize lett. A népszerű szomjoltó speciális gyerekrajzzal díszített palackba kerülve most országos road-showra indul.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat fagyveszély! 2015-01-06

Érdemes odafigyelni a vízmérőkre
 

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. felhívja tisztelt Fogyasztói figyelmét arra, hogy a hideg, fagyos, télies idő fokozott fagyveszélyt jelent a családi és hétvégi házaknál, valamint a kiskerteknél található vízvezetékekre, szerelvényekre. A későbbi problémák elkerülése érdekében célszerű megelőző intézkedéseket tenni a fagy elhárítása érdekében.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-11-24

Vigyázat csalók!
Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat csalók! 2014-11-11

Ismét ál-vízművesek bukkantak fel a megyében
 

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Súr és környékén, akik vízművesnek adták ki magukat és csatornamosatásra hivatkozva szerettek volna bejutni fogyasztóink ingatlanjaiba.
Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét, hogy a lakásba csak a Vízmű által rendszeresített fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be. A vízmérő leolvasások időpontját egységes, emblémával ellátott értesítőn helyezzük ki a tömblakások bejárati ajtajára, melyről minden esetben értesülhetnek az érintettek. A vízmérő soron kívüli ellenőrzését belső nyomtatványokkal és jegyzőkönyvekkel rendelkező kollégák végzik. A lakásban történő eseti vízmintavételt csak a fogyasztó megrendelésére, vele egyeztetett időpontban lehet elvégezni, ahogyan a belső csatornahálózat tisztítását is.
Kérjük tehát, hogy minden esetben győződjenek meg az ilyen munkák elvégzésére hivatkozó személyek azonosságáról. 
 
Ezen felül tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon tett bejelentések alapján a rendőrség azonnal intézkedni tud a hasonló esetek felderítésében.
 
Arra bíztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy legyenek figyelmesek, éberek, vigyázzanak értékeikre!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Vigyázat csalók! 2014-09-03

Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében
 

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Esztergomban és környékén, akik vízműves dolgozónak adták ki magukat, és csatornatisztításra hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Figyelem, figyelem! 2014-07-30

Vigyázat csaló!
Ál-vízműves bukkant fel Zsámbékon
 

Az elmúlt napokban ismételten felbukkant olyan személy Zsámbékon, aki vízművesnek adta ki magát és vízmérő ellenőrzésre, leolvasásra hivatkozva akart bejutni az ingatlanokba.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2014-07-25

Az ÉDV Zrt. korszerűsíti tatabányai vízbázisát
 

2014. július 24. Tatabánya - Az Északdunántúli Vízmű Zrt., mint a térség meghatározó szolgáltatója, fejlesztési célkitűzéseinek megvalósítása során kiemelt figyelmet fordít a hazai és uniós környezetvédelmi előírások betartására. Mindemellett szem előtt tartja a fogyasztók és az önkormányzatok igényeinek és elvárásainak megfelelő, minőségi szolgáltatás megvalósítását, folyamatos fejlesztésekkel teszi még biztonságosabbá a vízellátást.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2014-07-23

pic6.jpg Ásványokban gazdag karsztvíz várja a kánikulában szomjazókat a Platán - forrásnál
 
 Tata, 2014. július 16.

Vizet inni nem csak nyáron, hanem egész évben fontos. A kánikula időszakában azonban komoly egészségügyi problémákat okozhat a dehidratáció. Az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2013 novemberében ünnepélyes keretek között adta át fogyasztóinak a tatai Platán - forrást. A négyoszlopos ivókút egyedi faragványokkal díszített vízköpőiből 20,5 Celsius fokos karsztvíz érhető el minden szomjazó számára, ingyenesen.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben