» Sajtóközlemény 2014-07-01

Július 1-jétől az ÉDV Zrt. Oroszlány és Kecskéd szennyvíz-rendszerének üzemeltetője
 

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2013. novemberében kapta meg a működési engedélyét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól. Jelenleg Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyében végez szolgáltatási tevékenységet, 3 megyében összesen 85 település ivóvízellátását biztosítja. Az ivóvízellátás mellett 60 településen a szennyvízszolgáltatást is az ÉDV Zrt. végzi.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-06-11

Tisztelt Lakossági és Üzleti partnereink!
 

Tájékoztatjuk, hogy 2014. június 10-től az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Bajót, Nagysáp, Bajna és Epöl települések ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a Hétforrás Kft. a 2014. június 09-ig végzett teljesítésről végszámlát készít. Az ÉDV Zrt. a fenti időpontot követően bocsát ki számlákat változatlan egységárakkal.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2014-06-11

Működési terület bővülés az ÉDV Zrt-nél
 

Tatabánya, 2014. június 10. – 2014. év eleje óta 15 településsel nőtt az ellátott városok, falvak száma az észak-dunántúli szolgáltatónál
 
A Társaság 2013 novemberében kapta meg a működési engedélyt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól. Jelenleg Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyében végez szolgáltatási tevékenységet. 3 megyében összesen 72 település ivóvízellátását biztosítja, szolgáltatását 233 ezer ember veszi igénybe nap, mint nap. Az ivóvízellátás mellett 45 településen a szennyvízelvezetésről is az ÉDV Zrt. gondoskodik.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-06-10

 Tisztelt Lakossági és Üzleti Partnereink!
 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. június 1-jétől az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Zsámbék város ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a Zsámbékvíz Kft. a 2014. május 31-ig végzett teljesítésről végszámlát készít. Az ÉDV Zrt. a fenti időpontot követően bocsát ki számlákat változatlan egységárakkal.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2014-06-06

Szakmaiság és az emberi összefogás diadala
Tanulságok a 2013-as nagy dunai árvíz első évfordulóján
 
Esztergom, 2014.06.05.

Minden idők legnagyobb dunai árvize vonult át az országon 2013 júniusában. Egy évvel ezelőtt a folyó 813 centiméteren tetőzött Esztergomnál. A kialakult veszélyhelyzet próbára tette nemcsak a település lakosságát, de az Északdunántúli Vízmű Zrt. embereit is. Ám mind a lakosság, mind a szakemberek jelesre vizsgáztak. A dunai árvízen a szakmaiság és az emberi összefogás felülkerekedett és emlékezetes diadalt aratott.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-06-05

Tisztelt Lakossági és Üzleti Partnereink!
 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. június 1-jétől az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Komárom, Ács és Csém települések ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a VIZÁK Kft. a 2014. május 31-ig végzett teljesítésről végszámlát készít. Az ÉDV Zrt. a fenti időpontot követően bocsát ki számlákat változatlan egységárakkal.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2014-05-26

Az ÉDV Zrt. ügyfélszolgálata nyerte a víziközmű szolgáltatók közti szakmai versenyt
 

Tatabánya, 2014. május 12. – Az Északdunántúli Vízmű Zrt. csapata nyerte a X. Országos Ügyfélszolgálati Versenyt Nyíregyházán. A szabolcsi megyeszékhelyen tartott vetélkedőn a Magyarországon engedéllyel rendelkező víziközmű szolgáltatók vehettek részt. A 3 fős csapatok írásbeli, szóbeli és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat. A szakmai versenyt másnap értékesítési konferencia követte.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» SAJTÓKÖZLEMÉNY 2014-04-30

2014. május 1-étől az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Bábolna és Bokod községek szennyvíz közművének üzemeltetését is.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-04-10

Az ÉDV Zrt. mint a Fogyasztók irányába elkötelezett víziközmű szolgáltató nagy hangsúlyt fordít a biztonságos, minőségi szolgáltatás fenntartására, fejlesztésére. Ennek érdekében (Tatabányán a jelenleg folyamatban lévő körforgalom építéséhez kapcsolódóan) korszerűsítjük a Dózsa György út és a Madách utca torkolatában lévő DN400/300 városi ivóvíz főmű csomópontot is. A korszerűsítés során megtörténik a szükséges szerelvények cseréje.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2014-04-09

AZ ÉSZAKDUNÁNTÚLI VÍZMŰ ZRT. PIACORIENTÁLT KUTATÁS –FEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉGÉNEK FEJLESZTÉSE
 
2014.04.08.
Az ÉDV Zrt. több mint 314 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” (PIAC_13) című pályázaton, az Új Széchenyi Terv keretében. Az 576 millió forintot meghaladó összköltségvetésű beruházásból a „Hálózati veszteségek és üzemeltetési költségek csökkentési lehetőségei az ÉDV Zrt. regionális vízellátó rendszerében” című projekt valósul meg.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben