» Közlemény 2011-06-15

Oroszlány Város Önkormányzata az Arany János Iskola felújítását tervezi. Az építési munkálatok előtt szükségessé vált a Fürst Sándor út, Rákóczi Ferenc út és Mátyás Király út közötti 230 méteres szakaszán az ivóvízhálózat teljes felújítása és a bekötő vezetékek átkötése.

Ehhez a projekthez kapcsolódóan az Északdunántúli Vízmű Zrt. a térségben

2011. június 13. (hétfőtől) várhatóan július 10. (péntekig) ivóvízvezeték felújítási munkákat végez.

A munkálatok ideje alatt az Óvárosban (Rákóczi Ferenc út – Táncsics Mihály út közötti területen) előfordulhat kisebb, az ivóvíz használati értékét egyébként nem befolyásoló zavarosodás, amelyért a Vízmű kéri a fogyasztók megértését és türelmét. A vezetékes ivóvíz a zavarosságot okozó lebegőanyag leülepedését követően további kezelés nélkül fogyasztható.

A kivitelezés alatt az érintett szakaszon a forgalmat megfelelő ütemben korlátozzuk és az egyes ütemeknek megfelelően az érintett szakaszokon földmunkavégzést folytatunk.

Megértő türelmüket köszöni,

Az Önök szolgáltatója:

Északdunántúli Vízmű Zrt.

www.edvrt.hu


^ Vissza az oldal tetejére ^

» A Szivárvány óvoda és a Dózsa iskola is nyert 2011-06-03

pic6.jpg

A „Nyitott kapuk” rendezvénysorozat Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata koordinálásával 2011-ben is lezajlott. A záróverseny a Szabadtéri Bányászati Múzeumban zajlott, itt hirdették ki az „Együtt Értetek” alkotói pályázat eredményét is.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Fogyasztási helyek ellenőrzése 2011-05-30

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy SÁRISÁP területén az Északdunántúli Vízmű Zrt. - független ellenőrök által – június hónapban megkezdi a fogyasztási helyek szerződésszerű állapotának ellenőrzését.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Közlemény 2011-05-25

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának beruházásában rövidesen megkezdődik a Fő tér rehabilitációs munkájának kivitelezése. Az építési munkálatok előtt szükségessé vált a Fő tér adott szakaszán az ivóvízhálózat részleges kiváltása, átkötése.

Ehhez a projekthez kapcsolódóan az Északdunántúli Vízmű Zrt a térségben

2011. május 26. (csütörtök) 22:00 órától, május 27. (péntek) 6:00 óráig csomópont átépítési munkát végez.

A munkálatok ideje alatt Újvárosban (Álmos vezér út – Ifjúmunkás út közötti területen), Sárberekben, és Dózsakertben előfordulhat kisebb, az ivóvíz használati értékét egyébként nem befolyásoló zavarosodás, amelyért a Vízmű kéri a fogyasztók megértését és türelmét.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Tojásfából szivattyú 2011-05-24

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. egyik fő célkitűzése a társadalmi követelményeknek való megfelelés. Mindennapi munkánkban, feladataink elvégzésekor arra törekszünk, hogy a szolgáltatás folyamatos ellátásának és jó minőségének biztosítása mellett kapcsolatrendszerünk fejlesztésével növeljük partnereink elégedettségét, Társaságunk hírnevét.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vízkincskereső kerékpáros túra Társaságunk rendezésében Esztergomban 2011-05-09

pic6.jpg

2011. április 29-én 30 esztergomi és párkányi felső tagozatos diák rendhagyó tananyagot sajátított el - a megszokottól eltérő tanítási napon - egy kerékpáros vetélkedőn, a Föld napja alkalmából. Az öt iskola csapatai nagy lendülettel vágtak neki a megpróbáltatásoknak, amelynek során a fiatalok nemcsak izmaikat, de agyukat is megtornáztathatták.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Önkormányzati találkozók 2011. áprilisában 2011-04-27

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. vezetése 2011. áprilisában újra konzultációra hívta a működési területén lévő önkormányzatok képviselőit.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat, csalók! 2011-04-20

Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Tatabánya környékén, akik vízműves dolgozóknak nevezték magukat és vízmérő ellenőrzésre hivatkozva – digitális mérőóra felszerelésének céljából - pénzt csaltak ki fogyasztóinktól.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Szakmai elismerések az ÉDV Zrt. -nél 2011-03-24

2011-ben a Víz Világnapja alkalmából az Északdunántúli Vízmű Zrt. két vezetője is rangos kitűntetést kapott.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Víz Világnapja – 2011. 2011-03-24

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt., és a Magyar Hidrológiai Társaság Komárom-Esztergom megyei Területi Szervezete március 22-e, a Víz Világnapja alkalmából pályázatot írt ki „Víz a városokért!” címmel. A pályázaton óvodai, általános és középiskolai egyéni pályázók valamint óvodai, iskolai közösségek, rajzszakkörök vettek részt különböző képzőművészeti alkotásokkal.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben