» LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ 2021-10-29

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Dunaharasztiban, a Dózsa György utcában húzódó NA 150 KM-PVC vízvezeték kiváltási munkái az új gerincvezeték- és bekötő vezetékek kiépítésével két építési ütemben, 2021. október 28-án a munkaterület átadásával megkezdődtek.
A kivitelező az adott építési ütem bontási munkáinak megkezdése előtt kiértesíti – tájékoztató levélben – az érintett ingatlanok tulajdonosait.
Az első ütemben a Mátyás Király utca – Földvári utca közötti szakaszon kezdi meg a munka, a második ütem a Mátyás király utca - Klapka György utca közötti szakaszt érinti.
Az új vezetékek kiépítését követően, a régi- és új rendszer közötti átkötések idejére, átmeneti vízhiány előfordulhat.
A teljes kivitelezés időtartama – a nyomvonalon történő burkolatok helyreállításával együtt – hozzávetőlegesen 2 hónap.
A kivitelezési munkák elvégzése, a hálózat ezen szakaszának korszerűsítése, a biztonságos ellátás érdekében elengedhetetlen, ezért szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ 2021-09-10

Tisztelt Felhasználónk!
Tájékoztatjuk, hogy 2021. 09. 11-én 5 órától 22 óráig a Call Center automata mérőállás bejelentése, az egyenleglekérdezés, valamint az online ügyfélszolgálat a rendszer karbantartása miatt nem üzemel.
Szíves megértésüket ezúton is köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» FELHASZNÁLÓI TÁJÉKOZTATÁS ÜGYFÉLKAPCSOLATI IRODÁK NYITÁSÁRÓL 2021-06-30

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2021. július 01-től a személyes ügyfélfogadás irodáinkban előzetes időpontfoglalás nélkül is lehetséges.

Időpontfoglalás az alábbi elérhetőségeken történhet:


Megkérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van rá elektronikus, postai vagy telefonos elérhetőségeinken keresztül intézzék ügyeiket Társaságunkkal.

Társaságunkat az alábbi elérhetőségeken érhetik el:
- telefonos ügyfélkapcsolatunkon keresztül a 06 80 555-222 telefonszámon
- weboldalunkon (vízcenter) - https://vizcenter.hu/edv/
- e-mailben: ugyfelkapcsolat@edvrt.hu
- levélben 2801 Tatabánya, Pf: 117.
 
Kérjük, személyesen ügyfélszolgálati irodáinkat csak a legszükségesebb esetekben keressék fel. Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük.
 
ÉDV Zrt.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» TANÁCSOK HŐSÉGRIADÓ ESETÉRE 2021-06-29

Egy felnőtt ember napi folyadékszükséglete 3 - 4 liter. A kánikulai időszakban fokozottan figyelnünk kell egészségünkre, kerülnünk kell a kiszáradást és testünk felmelegedését, ezért ajánlott ennél is több folyadék bevitele. A szomjúság oltására legmegfelelőbb a tiszta csapvíz fogyasztása, hiszen mindig rendelkezésre áll és a cukros, alkoholos, illetve koffein tartalmú italokkal szemben a szervezetünket sem terheli. Különösen ügyeljünk gyermekeinkre és az idősekre, mivel ők kevésbé érzik a szomjúságot.

11 és 15 óra között lehetőleg ne tartózkodjunk a napon! Nagy bőrfelületet takaró könnyű ruhákat viseljünk, fejünket lehetőség szerint takarjuk sapkával, szalmakalappal!

Kerüljük a nehéz ételeket! A zöldségfélék, saláták, grillezett szárnyasok, rántás nélküli főzelékek fogyasztása kevésbé terheli a szervezetet. Az ételeket körültekintően tároljuk, mert a nagy melegben hamarabb megromlanak.

Lakásunkat éjszaka szellőztetéssel, nappal besötétítéssel, légkondicionálót, vagy ventilátort működtetve tarthatjuk viszonylag hűvösen.

A kánikula alatt óhatatlanul növekedhet a vízfelhasználás, hiszen növényeinknek is több vízre van szükségük. Vízbázisaink kímélése érdekében kérjük tisztelt Felhasználóinkat, hogy a hőségriadó alatt fontolják meg a közműves ivóvíz felhasználását, locsolásra lehetőleg az összegyűjtött esővizet használják, illetve tartózkodjanak az úszómedencék feltöltésétől és az autómosástól.

Az ivóvízhálózaton esetlegesen előforduló üzemzavarok elhárítására kollégáink fokozott figyelmet fordítanak, vízvételezésre társaságunk lehetőség szerint lajtos kocsikat biztosít.
 
Tisztelettel: Északdunántúli Vízmű Zrt.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL 2021-06-27

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Esztergom-kertvárosban, a Dobó István utcában az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon 2021. 06. 27-én 13:00 óráig vízhiány várható.
Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!
 


^ Vissza az oldal tetejére ^

» ÁSVÁNYVÍZ A CSAPBÓL 2021-06-14

Ismeretterjesztő cikk jelent meg társaságunk közreműködésével. A National Georaphic az Északdunántúli Vízmű Zrt. Víztermelő Bányaüzemének a XIV/A vízaknájában járt.
https://ng.24.hu/fold/2021/06/12/tatabanyan-valoban-asvanyviz-folyik-a-csapbol/


^ Vissza az oldal tetejére ^

» TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL 2021-05-10

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Esztergom-Kertvárosban a Párkányi és Pozsonyi utcákban az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon 2021. 05. 10-én 19:00 óráig vízhiány várható.
Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» TÁJÉKOZTATÁS VÍZMÉRŐ LEOLVASÁSRÓL 2021-05-04

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az előzetesen megküldött értesítésünkben feltüntetett 2021.05.03 – 05.31. közötti leolvasási időpontban technikai okok miatt a lakossági felhasználók esetében
Dunaharaszti – Dankó Pista u., Móricz Zsigmond u., Szőlőhegy u., Temető u., Babits Mihály u., Csokonai u., Dobó István u., Dr. Pósta Sándor u., Egry József u., Jókai Mór u., Kőrösi Csoma Sándor u., Las-Torres Béla u., Pillangó u., Szondi György u., Táncsics Mihály u., Thököly u., Tinódi u. és a Tulipán tér területén a vízmérők leolvasása elmarad.
 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL 2021-04-20

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Esztergomban, a Basa és a Batthyány utcában az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon 2021. 04. 20-án 14:00 óráig vízhiány várható.
Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!
 


^ Vissza az oldal tetejére ^

» LEOLVASÁS ELMARADÁSA 2021-04-20

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az előzetesen megküldött értesítésünkben feltüntetett 2021.04.23 – 04.30. közötti leolvasási időpontban technikai okok miatt a lakossági felhasználók  esetében
Dunaharaszti – Kiss Ernő u., Kócsag u., Uzsoki u. területén a vízmérők leolvasása elmarad.

A mérőállás bejelentését a Társaságunk alábbi elérhetőségein tehetik meg:

 
Köszönjük a megértésüket és együttműködésüket.
 


^ Vissza az oldal tetejére ^