» Áder János meglátogatta a Társaság vízbányáját 2015-11-05

Tatabánya, 2015. november 3., kedd (MTI) - Az eocén programban nagyon drágán termeltek szenet, közben a vízkiemeléssel óriási környezeti károkat okoztak - mondta Áder János, miután kedden meglátogatta az Északdunántúli Vízmű Zrt. 250 méter mély vízbányáját.
          


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Köszöntjük Dunaharaszti Fogyasztóit! 2015-10-20

Tisztelt Ügyfelünk!
 

Köszöntjük Önt fogyasztóink körében! Tájékoztatjuk, hogy 2015. november 1-től - az ellátásért felelős Dunaharaszti Város Önkormányzatával kötött üzemeltetési szerződés alapján - az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el a város ivóvíz-szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Sajtóközlemény 2015-09-29

pic6.jpg Tűzcsapból ivócsap: utcai friss ivóvíz Oroszlányban
 

Három közterületen ihatnak friss vizet a járókelők Oroszlányban, az önkormányzat jóvoltából ugyanis három szabványtűzcsap alakult át ivócsappá. Bár a fővárosban már népszerűnek számít a megoldás, Oroszlány azon kevés vidéki város közé sorolható, amely tűzcsapból átalakított ivócsappal büszkélkedhet. A minőségi ivóvizet az ÉDV Zrt. szolgáltatja.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Ivókutat avattunk Bányásznap alkalmából a Csónakázó-tó partján 2015-09-07

pic6.jpg

2015. szeptember 04-én a 65. Bányásznap alkalmából átadtuk azt az új ivókutat a Csónakázó-tó partján, amelyet Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és Társaságunk közös elhatározásból építtetett.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Meghívó 2015-09-01

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az ÉDV  Zrt. SZAKMAI FÓRUMÁRA

„A VÍZ ÉLET, GONDOZZUK KÖZÖSEN!”

 
„Kvassay Jenő Terv 2015 – A nemzeti vízstratégia bemutatása és társadalmi véleményezése”
 
című fórumot szervez közösen az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az Északdunántúli Vízmű Zrt. a "Kvassay Jenő Terv elkészítése és a vízgyűjtő-gazdálkodási terv felülvizsgálata" elnevezésű, KEOP-7.9.0/12-2013-0007 számú projekt keretében.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben