» Lakossági tájékoztató 2011-08-24

Figyelem, figyelem!

Tájékoztatjuk Tatabánya város lakosságát, hogy a KEM Kormányhivatal, Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv (ÁNTSZ) Tatabányai, Tatai, Oroszlányi Kistérségi Intézete tájékoztatása szerint Tatabányán a napi középhőmérséklet legalább 3 napig meghaladhatja a 25 C̊-ot, szerdától a 27 C̊-ot, ami az egészségre ártalmas. Ezért a város területére vonatkozóan

2011. 08. 23-ra Készültségi jelzést (II. fokozatú riasztást), 2011. 08. 24-től Riasztást (III. fokozat) rendelek el.

A túllépés kezdete 2011. 08. 23., várható vége: 2011. 08. 28. Érvényes: visszavonásig.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Nyereményjáték!!! 2011-07-04

Óvja Ön is környezetét e-számla használatával

Társaságunk új szolgáltatással bővíti tevékenységét

Társaságunk, mint Komárom-Esztergom Megye legnagyobb környezetvédelmi szolgáltatója, kiemelt figyelmet fordít arra, hogy fogyasztóit ösztönözze a környezetvédelemre, hogy felhívja figyelmüket a vízkincs védelmére, a környezet megóvására.

Teszi ezt azért, mert tisztában van azzal, hogy egy tonna papír elkészítéséhez – a papír minőségétől függően – kb. 1,7 tonna élőfa kivágására van szükség, ami nagyjából 6 db teljesen kifejlett lucfenyőt jelent. Tudatában van annak, hogy ez a pusztítás nem csak az erdei állat és növényvilág drámai pusztulását eredményezi, hanem bolygónk oxigénháztartását is kedvezőtlenül befolyásolja, ami fokozza az üvegházhatást.

 2011. júniusától bevezettük e-számla szolgáltatásunkat, amely – reményeink szerint – a következő években felváltja és háttérbe szorítja a papíralapú számlákat.

  • Az elektronikus számlát nem kell kinyomtatni, így megtakarítjuk a papír és a nyomtatás költségeit. Az előállítással kapcsolatos kiadások mellett teljes mértékben megszabadulunk a boríték- és postaköltségektől. Elektronikus számlára történő váltással Ön megkíméli környezetét.
  • Az elektronikus számla fontos tulajdonsága, hogy minden egyes példánya eredetinek és hitelesnek tekintendő. Így az elektronikus számla alkalmazásával nincs szükség hiteles számlamásolatok készítésére a bizonylat elvesztése esetén, mivel azt tetszőleges mennyiségben sokszorosíthatja.
  • Az elektronikus számlák a párhuzamos tárolási rendszernek köszönhetően nem vesznek el, vagy sérülnek meg. Bármikor, pár gombnyomással akár évekre visszamenőleg is másodpercek alatt visszakereshetők. Nem lesz többé elveszett számlája!
  • Társaságunk, valamint a Számlaközpont Gazdaságfejlesztő Iroda Kft.

Nyereményjátékot hirdet

az e-számlára regisztrálók között.

A július 1. és 31., valamint az augusztus 1. és 31. között regisztráló fogyasztók között kisorsolásra kerül mindkét hónapban 1 db netbook, 1 db kerti medence, valamint 2 db tömlőkocsi készlet.

A nyereményjáték sorsolására 2011. szeptember 12-én, közjegyző jelenlétében kerül sor Tatabányán.

 Bővebb információ, valamint regisztráció a szolgáltatásra a www.edvrt.hu honlapon.

  Ne tétovázzon, óvja Ön is környezetét, váltson e-számlára!

A nyereményjátékban Társaságunk dolgozói és hozzátartozói nem vehetnek részt!

 


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Vízműves eszközök az Eötvös Gimnázium laborjában 2011-06-20

Társaságunk munkatársai a napokban laboratóriumi eszközöket adtak át a tatai Eötvös József Gimnázium Igazgatójának.

Az üvegeszközök, az analitikai mérleg, valamint a vezetőképesség-mérő műszer a Gimnázium kémiai laborját fogják gazdagítani a következő tanévtől.

Az ÉDV Zrt. Akkreditált Laboratóriumának igen magas elvárásoknak kell megfelelnie, folyamatos fejlődésével együtt jár a régebbi eszközök cseréje. A selejtezés helyett az ajándékozás mellett döntött a vízmű vezetősége, ezáltal is segítve a felnövekvő generáció környezettudatos formálását.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Közlemény 2011-06-15

Oroszlány Város Önkormányzata az Arany János Iskola felújítását tervezi. Az építési munkálatok előtt szükségessé vált a Fürst Sándor út, Rákóczi Ferenc út és Mátyás Király út közötti 230 méteres szakaszán az ivóvízhálózat teljes felújítása és a bekötő vezetékek átkötése.

Ehhez a projekthez kapcsolódóan az Északdunántúli Vízmű Zrt. a térségben

2011. június 13. (hétfőtől) várhatóan július 10. (péntekig) ivóvízvezeték felújítási munkákat végez.

A munkálatok ideje alatt az Óvárosban (Rákóczi Ferenc út – Táncsics Mihály út közötti területen) előfordulhat kisebb, az ivóvíz használati értékét egyébként nem befolyásoló zavarosodás, amelyért a Vízmű kéri a fogyasztók megértését és türelmét. A vezetékes ivóvíz a zavarosságot okozó lebegőanyag leülepedését követően további kezelés nélkül fogyasztható.

A kivitelezés alatt az érintett szakaszon a forgalmat megfelelő ütemben korlátozzuk és az egyes ütemeknek megfelelően az érintett szakaszokon földmunkavégzést folytatunk.

Megértő türelmüket köszöni,

Az Önök szolgáltatója:

Északdunántúli Vízmű Zrt.

www.edvrt.hu


^ Vissza az oldal tetejére ^

» A Szivárvány óvoda és a Dózsa iskola is nyert 2011-06-03

pic6.jpg

A „Nyitott kapuk” rendezvénysorozat Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata koordinálásával 2011-ben is lezajlott. A záróverseny a Szabadtéri Bányászati Múzeumban zajlott, itt hirdették ki az „Együtt Értetek” alkotói pályázat eredményét is.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Fogyasztási helyek ellenőrzése 2011-05-30

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy SÁRISÁP területén az Északdunántúli Vízmű Zrt. - független ellenőrök által – június hónapban megkezdi a fogyasztási helyek szerződésszerű állapotának ellenőrzését.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Közlemény 2011-05-25

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának beruházásában rövidesen megkezdődik a Fő tér rehabilitációs munkájának kivitelezése. Az építési munkálatok előtt szükségessé vált a Fő tér adott szakaszán az ivóvízhálózat részleges kiváltása, átkötése.

Ehhez a projekthez kapcsolódóan az Északdunántúli Vízmű Zrt a térségben

2011. május 26. (csütörtök) 22:00 órától, május 27. (péntek) 6:00 óráig csomópont átépítési munkát végez.

A munkálatok ideje alatt Újvárosban (Álmos vezér út – Ifjúmunkás út közötti területen), Sárberekben, és Dózsakertben előfordulhat kisebb, az ivóvíz használati értékét egyébként nem befolyásoló zavarosodás, amelyért a Vízmű kéri a fogyasztók megértését és türelmét.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Tojásfából szivattyú 2011-05-24

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. egyik fő célkitűzése a társadalmi követelményeknek való megfelelés. Mindennapi munkánkban, feladataink elvégzésekor arra törekszünk, hogy a szolgáltatás folyamatos ellátásának és jó minőségének biztosítása mellett kapcsolatrendszerünk fejlesztésével növeljük partnereink elégedettségét, Társaságunk hírnevét.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vízkincskereső kerékpáros túra Társaságunk rendezésében Esztergomban 2011-05-09

pic6.jpg

2011. április 29-én 30 esztergomi és párkányi felső tagozatos diák rendhagyó tananyagot sajátított el - a megszokottól eltérő tanítási napon - egy kerékpáros vetélkedőn, a Föld napja alkalmából. Az öt iskola csapatai nagy lendülettel vágtak neki a megpróbáltatásoknak, amelynek során a fiatalok nemcsak izmaikat, de agyukat is megtornáztathatták.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Önkormányzati találkozók 2011. áprilisában 2011-04-27

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. vezetése 2011. áprilisában újra konzultációra hívta a működési területén lévő önkormányzatok képviselőit.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben