» Vigyázat, csalók! 2011-04-20

Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Tatabánya környékén, akik vízműves dolgozóknak nevezték magukat és vízmérő ellenőrzésre hivatkozva – digitális mérőóra felszerelésének céljából - pénzt csaltak ki fogyasztóinktól.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Szakmai elismerések az ÉDV Zrt. -nél 2011-03-24

2011-ben a Víz Világnapja alkalmából az Északdunántúli Vízmű Zrt. két vezetője is rangos kitűntetést kapott.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Víz Világnapja – 2011. 2011-03-24

pic6.jpg

Az Északdunántúli Vízmű Zrt., és a Magyar Hidrológiai Társaság Komárom-Esztergom megyei Területi Szervezete március 22-e, a Víz Világnapja alkalmából pályázatot írt ki „Víz a városokért!” címmel. A pályázaton óvodai, általános és középiskolai egyéni pályázók valamint óvodai, iskolai közösségek, rajzszakkörök vettek részt különböző képzőművészeti alkotásokkal.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Próbaüzem az esztergomi szennyvíztisztító telepen 2011-02-17

pic6.jpg

2011. február 15-én délután az Északdunántúli Vízmű Zrt. Esztergomi szennyvíztisztító telepén próbaüzemi bejáráson vehettek részt a meghívottak.
Dr. Jelen Tamás vezérigazgató köszöntője után Bencsik János klíma- és energiaügyi államtitkár mondott beszédet. Ezt követően a résztvevők megtekinthették a KEOP forrásból felújított szennyvíztisztító telep.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Az ÉDV Zrt. télen is fokozottan védi környezetét és "Segítő vásárlásban" vesz részt 2011-01-26

Az Északdunántúli Vízmű Zrt, mint a térség meghatározó víziközmű szolgáltatója, kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, a vízkincs megóvását pedig stratégiailag kiemelt feladatának tekinti. Ezért is döntött úgy a Társaság vezetése, hogy 2010-2011 téli időszakában környezettudatos módon bevezeti a só nélküli síkosság-mentesítést.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat fagyveszély! 2010-09-30

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét arra, hogy a hideg, fagyos, télies idő fokozott fagyveszélyt jelent a családi és hétvégi házaknál, valamint a kiskerteknél található vízvezetékekre, szerelvényekre. A későbbi problémák elkerülése érdekében célszerű megelőző intézkedéseket tenni a fagy elhárítása érdekében.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben