» Vigyázat, fagyveszély! 2017-01-17

Tisztelt Fogyasztóink!
Mellékelten olvashatják a Magyar Víziközmű Szövetség közleményét a fagyveszélyről és annak megelőzéséről. Kérjük az abban foglaltak szerint eljárni szíveskedjenek.
Együttműködésüket köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2017-01-09

Tisztelt Fogyasztók!
Az ÉDV Zrt. felhívja a figyelmét a tisztelt fogyasztóknak, hogy a rendkívüli hidegre tekintettel fokozott odafigyelést igényel a vízmérők elfagyásának megakadályozása. A fogyasztói szerződés alapján ez a fogyasztók kötelezettsége, amennyiben ennek elmulasztásából kár keletkezik, annak teljes költségét a fogyasztónak kell állnia.
Kérjük szíves intézkedésüket a fagymentesség biztosítása érdekében.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Vízkincskereső Kerékpáros Túra Esztergomban 2016-04-28

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. Esztergom-Dorog Vízmű Üzeme a Föld napja alkalmából idén Április 20-án, már 13. alkalommal rendezte meg „Vízkincskereső” kerékpáros vetélkedőjét. Öt esztergomi és egy párkányi iskola felső tagozatos általános iskolásokból álló csapata képviseltette magát. Az idén egy új állomással, Esztergom Város Önkormányzatának képviselőivel bővült az útvonal, így Esztergom városának 7 különböző pontján 7 előadó várta a kerékpárral közlekedő csapatokat.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» „A víz kincs, a környezet érték” 2016-03-22

A felnövekvő generáció és a munkatársak is elismerésben részesültek az Északdunántúli Vízmű Zrt. jóvoltából

 
Az idei évben is kiírta meseíró, versíró és képregény készítő pályázatát a kicsiknek az ÉDV Zrt., amelynek díjátadóját tatabányai székhelyükön tartották.
 
Életünk és környezetünk legfontosabb alappillére a víz. Nélküle fennmaradásunk elképzelhetetlen, tiszta ivóvíz hiányában az emberi szervezet csak néhány napig lenne képes életben maradni. Ezért is nagyon fontos, hogy óvjuk környezetünket és annak tisztaságát. Ennek szellemében kezdeményezték a Víz Világnapját az 1992. évi Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián, felhívva a kormányok, szervezetek és magánszemélyek figyelmét a Föld vízkészletének megóvására.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» VIGYÁZAT, CSALÓK! 2016-01-26

Ismét ál-vízművesek bukkantak fel a megyében
 

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Kisbér környékén, akik az ÉDV Zrt. munkatársainak adták ki magukat és csatornahálózat átvizsgálására, valamint tisztítására hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz. A megtévesztéshez a 3 fő fehér, vízműves matrica nélküli furgont használt.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben