» Fagyveszély 2017-11-28

A tartós hideg komoly károkat okozhat az aknában vagy a fűtetlen pincékben található vízmérőkben. Érdemes idejében megtennünk a szükséges óvintézkedéseket, hogy elkerüljük a hideg hatására bekövetkező mérőmeghibásodás helyreállításának, illetve a vízelfolyás miatt jelentkező magasabb vízdíjszámlák költségeit. A fagy leginkább a néhány milliméteres vaslappal fedett aknában lévő vízmérőket veszélyezteti, ezért ezek védelme különösen fontos!
Kérjük, amennyiben hiányzik a vízmérőakna fedlapja, pótolja, vagy ha sérült, cserélje ki!


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás vízszolgáltatás szüneteltetésről 2017-11-27

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy karbantartás miatt 2017. november 28-án 8 órától – 13 óráig a vízszolgáltatás szünetel Dunaharasztiban a Soroksári úton, az Ibolya utca – M0-ás felüljáró közötti szakaszon, valamint a Nefelejcs utcában a Felső-Duna utcáig.

Szíves megértésüket, türelmüket köszönjük!
 


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Rekonstrukciós munkák Dunaharasztin 2017-11-27

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy rekonstrukciós munkák miatt 2017. november 29-én 8 órától – 12 óráig a vízszolgáltatás szünetel Dunaharasztiban, a Kós Károly utcában: a Haraszty F utcától – Somogyváry Gy. utcáig eső szakaszon.
Szintén szünetel a szolgáltatás a Somogyváry utcában: az Egry József utcától – a Baradlay utcáig eső szakaszon.
Szíves megértésüket, türelmüket köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Hibaelhárítás Dunaharasztiban 2017-11-14

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Dunaharasztiban a Dózsa György úton és a Földváry utca - Mátyás király utca közötti szakaszon 2017. november 14-én 11 óráig hibaelhárítás miatt a vízszolgáltatás szünetel.
Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Hibaelhárítás miatt a vízszolgáltatás szünetel Dunaharasztiban 2017-11-08

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy hibaelhárítás miatt 2017. november 08-án 8 órától a vízszolgáltatás szünetel Dunaharasztiban a Szent László utcában a Némedi út – Szent István utca közötti szakaszon. A vízszolgáltatás várhatóan 11 órára helyreáll.
 
Szíves megértésüket, türelmüket köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^