» Csőtörés a Dorog-Csolnok távvezetéken 2017-08-12

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dorog-Csolnok között üzemelő ivóvíz távvezeték javítása befejeződött.
A vezetékes ivóvíz-szolgáltatás megindult.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» MaVíz - Sajtóközlemény 2017-07-31

Budapest, 2017.07.20. A Magyar Víziközmű Szövetség meglepve tapasztalta - a tavalyi év után újra -, hogy minden valóságot nélkülöző "jelentéseket" vesznek át hazai bloggerek és hírportálok úgy, hogy annak valódiságáról nem győződnek meg, mielőtt azokat olvasóikkal megosztják.

 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztató a víziközmű-csatlakozásról 2017-07-10

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy kormányzati döntést követően – a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény és annak végrehajtására kiadott 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet módosítása – az ÉDV Zrt. 2017. július 1-jétől szolgáltatásainak egyes feladatait a közműcsatlakozások tekintetében térítésmentesen látja el a Felhasználók terheinek mérséklése céljából.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» ​Június 5. – Környezetünk védelmének világnapja 2017-06-05

pic6.jpg 35 évvel ezelőtt, 1972. június 5-én tartották meg Stockholmban az "Ember és bioszféra" címet viselő ENSZ környezetvédelmi világkonferenciát, mely a környezetvédelmi politika kialakulására nemzeti szinten nagy hatással volt. A tanácskozás eredményeként létrehozták az állami környezetvédelmi szervezeteket. Magyarországon 1977-ben alapították meg az Országos Környezet- és Természetvédelmi Hivatalt, mint illetékes főhatóságot.  A konferencia ezt a napot határozatában nemzetközi környezetvédelmi világnappá nyilvánította, melynek célja, hogy felébressze az emberekben a felelősségtudatot, és rávezesse őket arra, hogy mindenkinek magának kell tennie valamit természetes, épített, társadalmi és belső környezetünk megóvásáért, harmonikusabbá tételéért.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Gyermeknapi boldogság 2017-06-02

pic6.jpg Gyermeknapot rendeztek Süttőn, a Szent Ágota Gyermekotthon ifjú lakóinak. A gyermekvédelmi szolgáltató megyénkben 400, országosan 4000 gyermek gondozását látja el nap, mint nap. A Szent Ágota Gyermekotthon vezetői hangsúlyozták, hogy az ilyen programok segítenek elhitetni a családokból kiemelt, traumát átélt gyermekekkel, hogy ők is tartoznak valahová.

 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben