» Ivókutat avattunk Bányásznap alkalmából a Csónakázó-tó partján 2015-09-07

pic6.jpg

2015. szeptember 04-én a 65. Bányásznap alkalmából átadtuk azt az új ivókutat a Csónakázó-tó partján, amelyet Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és Társaságunk közös elhatározásból építtetett.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Meghívó 2015-09-01

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az ÉDV  Zrt. SZAKMAI FÓRUMÁRA

„A VÍZ ÉLET, GONDOZZUK KÖZÖSEN!”

 
„Kvassay Jenő Terv 2015 – A nemzeti vízstratégia bemutatása és társadalmi véleményezése”
 
című fórumot szervez közösen az Országos Vízügyi Főigazgatóság és az Északdunántúli Vízmű Zrt. a "Kvassay Jenő Terv elkészítése és a vízgyűjtő-gazdálkodási terv felülvizsgálata" elnevezésű, KEOP-7.9.0/12-2013-0007 számú projekt keretében.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat csalók! 2015-08-28

Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében
 

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Dorog környékén, akik az ÉDV Zrt. megbízásából csatornahálózat átvizsgálására és tisztítására hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat csalók! Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében 2015-08-06

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Dorogon,akik az ÉDV Zrt. megbízásából belső hálózat átvizsgálására, valamint duguláselhárításra hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz. 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Akár 40 százalékkal is nőhet a vízfogyasztás a nyári melegben 2015-07-22

Tatabánya, 2015.07.22. Akár napi 20000 köbméterrel is megnőhet egy kánikulai napon a vízfogyasztás az Északdunántúli Vízmű Zrt. szolgáltatási területén.  Ezen időszakban is kiemelt figyelmet fordít a Társaság a folyamatos, jó minőségű szolgáltatás fenntartására. Üzemkész állapotban vannak a társaság tartalék vízbázisai, ha esetleg csőtörés, vagy egyéb meghibásodás történne, akkor se legyen baj a vízellátással. Ezen kívül a szolgáltatási területen lévő települések kéréseinek megfelelően egy-egy nagyobb rendezvényre, falunapra párakaput, víztároló tartályt (lajtoskocsit) is biztosítani tudnak.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben