» Tájékoztatás 2019-05-04

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2019. május 6-án 07:00-13:00 között Környén, az Alkotmány utca 8-80. szám alatt (a páros oldalon) hibaelhárítás miatt a vízszolgáltatás szünetel.
Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Ismét álvízművesek bukkantak fel Tatabányán 2019-04-18

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy olyan személyek bukkantak fel Tatabánya vonzáskörzetében, akik az ÉDV Zrt. munkatársainak adják ki magukat.
Lakossági bejelentés alapján a szennyvízhálózat ellenőrzése céljából több tízezer forintnyi karbantartási díjat szednek be.
Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ilyen célból díjat nem kér felhasználóitól, ezért ismételten és nyomatékosan felhívjuk figyelmüket, hogy a lakásba, ingatlan területére csak a Vízmű által rendszeresített, sorszámmal ellátott, a személyazonosító okmánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be.
Arra kérjük Önöket, legyenek figyelmesek, éberek, vigyázzanak értékeikre!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Tájékoztatás 2019-04-12

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2019. április 13-án 06:00-22:00 között karbantartási munkák miatt az online és telefonos ügyfélszolgálat nem üzemel.
Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» AZ ÉDV ZRT. Esztergom-Dorog üzemeltetési területre csőhálózat szerelő munkatársat keres 2019-04-04

Az ÉDV Zrt. Esztergom-Dorog üzemeltetési területére munkatársakat keres az alábbi munkakörökbe:

  • csőhálózat szerelő
munkakör betöltésével kapcsolatos alapvető feladatok:
  • Az ivóvíz szolgáltatással összefüggő feladatok (vízbekötés, gerincvezeték és egyéb vezetéképítés, csőtörés, vízmérő csere, tűzcsap, tolózár beépítés, karbantartás, búvárszivattyú csere, hálózat- és medence mosatás, plombálás, stb.) ellátása.
  • Működési területen belül a kijelölt hálózatot folyamatosan ellenőrzi, az észlelt hiányosságokat, üzemzavart feletteseinek jelenti, majd utasításra legjobb tudása szerint köteles elhárítani.
  • A kiadott és elvégzett feladatokat naprakész állapotban, munkalapon vezeti.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» AZ ÉDV ZRT. Esztergom-Dorog üzemeltetési területre villanyszerelő munkatársat keres 2019-04-04

Az ÉDV Zrt. Esztergom-Dorog üzemeltetési területére munkatársakat keres az alábbi munkakörökbe:

  • villanyszerelő
munkakör betöltésével kapcsolatos alapvető feladatok:
  • Villamos motorok, transzformátorok, áram- és feszültségváltók, kézi működtetésű motorindító és szabályozók, megszakítók, olajkapcsolók és szakaszolók, általában a hagyományos erősáramú készülékek (nyomógombok, végállomás kapcsolók, világítás, stb.) karbantartása.
  • A vízmű területén folyamatosan ellenőrzi az elektromos berendezéseket, az észlelt hiányosságokat, az üzemzavart azonnal jelenti felettesének és megkezdi a hiba elhárítását.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben