» Tájékoztatás 2018. május 24-én vízszolgáltatás szünetel Dunaharasztiban 2018-05-16

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az ivóvízhálózaton végzett munkák miatt 2018. május 24-én, 7 – 10 óra között a vízszolgáltatás szünetel Dunaharasztiban a Jedlik Ányos úton, a Gábor Áron utca - M0 autóút közötti szakaszon.
A szolgáltatás szüneteltetése érinti még az 51-es főút egyes szakaszait is a megjelölt időszakban.

Szíves megértésüket, türelmüket köszönjük!
 


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Tájékoztatás 2018-05-14

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az Északdunántúli Vízmű Zrt. a tulajdonosi előírásoknak és elvárásoknak megfelelően az állami regionális vízműtársaságokkal együttműködve új üzletszabályzatot készített.
Az 58/2013.(II.27.) Kormányrendelet 89.§.(1) bekezdése alapján az üzletszabályzat-tervezetet Társaságunk véleményezés céljából honlapján köteles közzétenni.
A honlapon történő megjelenéstől számított 20 napon belül 2018. június 3. napjáig véleményezésre van lehetőség.
A beérkezett észrevételeket, valamint az erre vonatkozó egyeztetések eredményét a véleményezési határidő lejárta után Társaságunk 5 napon belül jegyzőkönyvben rögzíti.
A véleményezési határidő lejárta után 15 napon belül az üzletszabályzatot Társaságunk a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére jóváhagyásra megküldi.
Kérjük, hogy kérdéseiket, észrevételeiket elérhetőségük megjelölésével az ugyfelkapcsolat@edvrt.hu e-mail címre a megjelölt határidőig szíveskedjenek megküldeni.
Az üzletszabályzat tervezete honlapunkon (www.edv.hu) a Társaságunkról->HIvatalos közlemények->Üzletszabályzat menüpont alatt érhető el.
Szíves közreműködésüket köszönjük.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Tata-Agostyán településrészen ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése 2018-05-03

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Tata-Agostyán településrészen az ivóvíz-közhálózaton végzett munkálatok miatt 2018. május 10-én 22 órától 2018. május 11-én 05 óráig nyomáscsökkenés, illetve vízhiány várható.
Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2018-04-29

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Bábolna területén a regionális vezeték meghibásodása miatt vízhiány lépett fel. Munkatársaink a hiba elhárítását megkezdték, a vízszolgáltatás várhatóan a délelőtti órákban helyreáll.
A vízhiány ideje alatt vízszállító kocsik segítségével biztosítunk ivóvizet. A vízszállító kocsik aktuális tartózkodási helyéről a 06 (80) 426 426-os telefonszámon tájékozódhatnak.
Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Dunaharaszti ivóvízszolgáltatás részleges szüneteltetése 2018-04-26

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy műszaki okok miatt 2018. április 26-án 8-10 óra között a vízszolgáltatás szünetel Dunaharasztiban a Fő úton, a Templom utca és Nádor utca közötti szakaszon.
Szíves megértésüket, türelmüket köszönjük.


^ Vissza az oldal tetejére ^