A víz érték, bánjon vele mértékkel! 2013-04-15

Az öt regionális víziközmű-szolgáltató, közöttük Társaságunk is, 2013. április 1-jén Tudatos Vízfelhasználó kampányt indított.

A Magyar Energia Hivatal szakmai támogatásával is erősített, példa nélküli összefogás abból a felismerésből indult ki, hogy a magyar lakosság nem értékként, hanem kiapadhatatlan természeti erőforrásként tekint a vízre. Az edukatív kampány célja a szemléletformálás és társadalmi edukáció, azaz, felhívni a figyelmet a tudatos vízfogyasztásra, vagyis olyan fogyasztói attitűdöt kialakítani, ami következetesen hatékony vízfelhasználást eredményez.

A kampány szlogenje:

Figyeljünk oda egy pillanatra! A víz érték, bánjon vele mértékkel!A három hónapos kampány során országos médiumok segítségével juttatjuk el üzeneteinket a lakosság részére, emellett az avizertek.hu honlapon részletes információkat teszünk közzé arról, hogy milyen hétköznapi eszközökkel tudjuk megóvni természetes vizeinket. A weboldalon interaktív játék is elérhető, a játékosok között naponta értékes - a vízhez kapcsolódó - ajándéktárgyakat sorsolunk ki. Természetesen a Facebook-on is jelen vagyunk, a Tudatos Vízfelhasználó oldalon adunk hasznos tanácsokat a takarékos vízfogyasztás kapcsán, s játékkal is várjuk a regisztrált rajongókat. Mindkét felületen megtekinthető a két TCR film, melyeket országos televíziós reklámkampány keretein belül fogunk sugározni.

Az online jelenlét és reklámkampány mellett a gyermekek számára a májusi és júniusi számlalevél mellé kiszínezhető „Cseppecske" képregényt csomagolunk, ilyen formában juttatjuk el a tudatos vízfelhasználással kapcsolatos tudnivalókat számukra, míg a fiatal generációt kreatív dalszerző-és videókészítő versennyel szeretnénk bevonni.

^ Vissza az oldal tetejére ^

Vissza az előző oldalra