Fogyasztási helyek ellenőrzése 2011-05-30

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy SÁRISÁP területén az Északdunántúli Vízmű Zrt. - független ellenőrök által – június hónapban megkezdi a fogyasztási helyek szerződésszerű állapotának ellenőrzését.Az ellenőrzést az ÉDV Zrt. megbízásából az EXPOL Kft. arcképes igazolvánnyal és névre szóló megbízólevéllel rendelkező munkatársai végzik, akik nem fogadnak el pénzt az elvégzett munkáért.

Az ellenőrzést végző kollégák hitelességét elérhetőségeink bármelyikén ellenőrizni tudják: (Központi Telefonos Ügyfélszolgálat: 06-40/555-222; Kereskedelem: 06-34/311-766).

Az ellenőrzés lakossági fogyasztóink körében minden bekötési vízmérővel rendelkező fogyasztási helyet érint, azok szerződésszerű állapotának felmérésére és vizsgálatára, valamint a fogyasztói adatok egyeztetésére és pontosítására vonatkozik.

Kérjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a vonatkozó jogszabályokkal összhangban szíveskedjenek hozzájárulni az ellenőrzések zavartalan lefolytatásához, hiszen a közműhasználat szabályainak betartása mindannyiunk közös érdeke.

^ Vissza az oldal tetejére ^

Vissza az előző oldalra