Ismét fogyasztási helyek ellenőrzése 2012-07-30

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Tokod területén az Északdunántúli Vízmű Zrt. - független ellenőrök által – augusztus hónapban megkezdi a fogyasztási helyek szerződésszerű állapotának ellenőrzését.Az ellenőrzést az ÉDV Zrt. megbízásából az EXPOL Kft. arcképes igazolvánnyal és névre szóló megbízólevéllel rendelkező munkatársai végzik, akik nem fogadnak el pénzt az elvégzett munkáért.

Az ellenőrzést végző kollégák hitelessége elérhetőségeink bármelyikén ellenőrizhető: (Központi Telefonos Ügyfélszolgálat: 06-40/555-222; Kereskedelem: 06-34/311-766).

Az ellenőrzés fogyasztóink körében minden bekötési vízmérővel rendelkező fogyasztási helyet érint, azok szerződésszerű állapotának felmérésére és vizsgálatára, valamint a fogyasztói adatok egyeztetésére és pontosítására vonatkozik.

Kérjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a vonatkozó jogszabályokkal összhangban szíveskedjenek hozzájárulni az ellenőrzések zavartalan lefolytatásához, hiszen a közműhasználat szabályainak betartása mindannyiunk közös érdeke.

Az Önök szolgáltatója:

Északdunántúli Vízmű Zrt.

www.edvrt.hu

^ Vissza az oldal tetejére ^

Vissza az előző oldalra