Önkormányzati találkozók 2011. áprilisában 2011-04-27

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. vezetése 2011. áprilisában újra konzultációra hívta a működési területén lévő önkormányzatok képviselőit.2011. április 8-án a Tatabánya-Tata-BIRV Vízmű Üzem,

2011. április 15-én az Oroszlány-Kisbér Vízmű Üzem,

2011. április 22-én pedig az Esztergom – Dorog Vízmű Üzem -hez tartozó településvezetőket várták Tatabányára, a Társaság Irányítóközpontjába.

A program a következők szerint alakult:

Kreitner Krisztina PR vezető ismertette a nap programját, ezt követte Dr. Jelen Tamás vezérigazgató köszöntője és rövid tájékoztatója. Simon Ferenc általános és műszaki vezérigazgató-helyettes a további együttműködési lehetőségekről beszélt az Önkormányzatok és az ÉDV Zrt. között. Dr. Sencz József gazdasági vezérigazgató-helyettes az adósságkezelésről, valamint a díjakról tartott tájékoztatót a jelenlévőknek. Ezt követte az üzemvezető részletes tájékoztatója a 2010.évi adatokról, valamint a 2011. évi tervekről.

A tájékoztatókat minden esetben konzultáció követte.

Az Esztergom-Dorog Vízmű Üzemhez tartozó találkozón, április 22-én, a Föld Napján rendhagyó programot szervezett Társaságunk. A hivatalos részt követően az ÉDV Zrt. kertjében a polgármesterekkel közösen Társaságunk vezetősége elültetett hat fát. A résztvevők ezzel fejezték ki elkötelezettségüket a természet- és a környezet védelme iránt.
 

További képek:

^ Vissza az oldal tetejére ^

Vissza az előző oldalra