Tojásfából szivattyú 2011-05-24

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. egyik fő célkitűzése a társadalmi követelményeknek való megfelelés. Mindennapi munkánkban, feladataink elvégzésekor arra törekszünk, hogy a szolgáltatás folyamatos ellátásának és jó minőségének biztosítása mellett kapcsolatrendszerünk fejlesztésével növeljük partnereink elégedettségét, Társaságunk hírnevét.Stratégiánkban kiemelt helyen szerepel az Önkormányzati kapcsolatok erősítése. Kommunikációnk folyamatos fejlesztésével az önkormányzatokkal való együttműködést még hatékonyabbá kívánjuk tenni. Rendszeres konzultációkkal, egyeztetésekkel állunk rendelkezésükre annak érdekében, hogy mindkét fél számára eredményes legyen a közös munka.

A súri tojásfáról, és annak nemes céljáról Társaságunk vezetése a televízióból értesült és természetesen azonnal megvolt bennünk az igyekezet, hogy segítsünk a falu lakóinak, fogyasztóinknak.

A téma bővebb ismeretében egyeztünk meg Sógorka Miklós polgármester úrral abban, hogy Társaságunk felajánl egy 0 Ft nyilvántartási értéken lévő, kifogástalan minőségű szivattyút. Ehhez – hogy dolgozni tudjanak vele – egy spirált, valamint egy szivattyúfejet kellett vásárolnia a hivatalnak, pontosan annyi értékben, amennyi a tojásfáról elkelt tojásokból összegyűlt. Az ÉDV Zrt. munkatársai összeszerelték a szivattyút, amelyet Dr. Jelen Tamás vezérigazgató ünnepélyes keretek között adott át Súr polgármesterének, 2011. május 19-én.

Bízunk abban, hogy ez a felajánlás is erősíti a partneri kapcsolatokat, valamint, hogy ezáltal megkönnyítjük a településen élő fogyasztóink életét.

Dr. Jelen Tamás vezérigazgató és Sógorka Miklós polgármester

^ Vissza az oldal tetejére ^

Vissza az előző oldalra