Újabb 1850 fogyasztó csatornaszolgáltatását látja el az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2012-11-29

Szomód, Dunaszentmiklós és Tarján községek Önkormányzata, valamint az Északdunántúli Vízmű Zrt. között a települések csatornahálózatának üzemeltetésére létrejött szerződéseket Cellár József, Pogrányi Pál és Marx Ernő polgármesterek, valamint Dr. Jelen Tamás vezérigazgató írták alá 2012. november 29-én.Nagy horderejű eseményéről van szó, hiszen a három település csatlakozásával az ÉDV Zrt. működési területe ismét bővül 2012. december 1-jétől. Ezeken a településeken már nem csak a minőségi ivóvíz ellátást biztosítja a szolgáltató, hanem a keletkezett szennyvizek gyűjtését, elvezetését és tisztítását is.

A szolgáltató váltást a 2011. évi víziközmű szolgáltatásról szóló törvény tette szükségessé. A társaság 1850 fogyasztó szennyvíz elvezetését biztosítja a nap minden órájában a három településen. Az összegyűjtött szennyvíz megtisztítása az 1997-ben és az 1994-ben épült OMS rendszerű 400 illetve 420 m3/nap kapacitású szennyvíztisztító telepeken történik.

Az ÉDV Zrt. nagyra becsüli, hogy a települések a társaság jó hírére alapozva választották a szolgáltatót, mely elismert minőséget igyekszik folyamatosan fenntartani, ezzel is öregbítve a cég hírnevét. A Vízmű büszke arra, hogy a térségben egyre több település csatlakozik hozzá, mely nem jöhetne létre vezetésének és dolgozóinak áldozatos munkája nélkül.

Az Önök szolgáltatója:

Északdunántúli Vízmű Zrt.

www.edvrt.hu

 

^ Vissza az oldal tetejére ^

Vissza az előző oldalra