» Koronavírussal kapcsolatos hivatalos közlemények

.

» FELHÍVÁS A SZENNYVÍZCSATORNÁK MEGFELELŐ HASZNÁLATÁRA 2020-03-25

Tisztelt Felhasználók!
 

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel és a csatornahálózat és a szennyvízátemelők zavartalan és biztonságos üzemeltetése érdekében nyomatékosan felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szennyvízcsatorna megfelelő használatára fokozottabb figyelmet fordítsanak:
 
Kerüljék a textil alapú nedves - és a fertőtlenítő kendőknek, továbbá mindazon szilárd anyagoknak (egészségügyi betét stb.) a csatornahálózatba juttatását, melyek dugulást okozhatnak.
A csatornahálózatra veszélyes anyagokat (olaj, zsír, benzin, állatoktól származó szerves hulladék) ne juttassanak a csatornába!
 
Kiemelten fontos ezen előírások betartása a házi szennyvíz beemelővel rendelkező ingatlanok esetében, mivel az ott üzemelő szivattyúk különösen érzékenyek a szilárd szennyeződésekre, szálas anyagokra.
 
Felhívjuk Felhasználóink figyelmét, hogy amennyiben nem tartják be az előírt távolságot dolgozóinktól, illetve a munkavégzés helyének higiéniás körülményei nem megfelelőek, akkor jegyzőkönyv felvétele mellett munkatársaink megtagadhatják a munkavégzést.
 
Együttműködésüket előre is köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» LABORATÓRIUMI TÁJÉKOZTATÁS 2020-03-17

pic6.jpg Az ÉDV Zrt. Víz- és Környezetvédelmi Laboratórium tájékoztatja a tisztelt felhasználókat, hogy tekintettel a rendkívüli helyzetre a vállalkozási munkában végzet vizsgálatok elvégzését (pl. kútvíz, medence víz, üzletnyitáshoz ellenőrzés, szennyvíz önellenőrzés, stb.) 2020.03.17. naptól határozatlan időre felfüggeszti.  

Megértésüket, és türelmüket köszönjük!
 


^ Vissza az oldal tetejére ^

» FELHASZNÁLÓI TÁJÉKOZTATÁS 2020-03-16

Tisztelt Felhasználók!

A koronavírus-járványra való tekintettel felhasználóink és munkatársaink egészségének védelme, valamint a járvány további terjedésének megakadályozása érdekében az Északdunántúli Vízmű Zrt. ideiglenesen 2020. március 17-től, határozatlan időtartamra felfüggeszti a személyes ügyintézést ügyfélszolgálati irodáiban.
Társaságunkat az alábbi elérhetőségeken érhetik el:
- telefonos ügyfélkapcsolatunkon keresztül a 06 80 555-222 telefonszámon
- weboldalunkon (vízcenter) - https://vizcenter.hu/edv/
- e-mailben: ugyfelkapcsolat@edvrt.hu
- levélben a 2801 Tatabánya, Pf: 117 címen.
Ezen túlmenően Társaságunk az alábbi intézkedéseket vezeti be 2020. március 17-től határozatlan időre:

  1. Az ÉDV Zrt. nem rendel el újabb korlátozást azon ügyfelei tekintetében, akiknek számlatartozás miatt az intézkedés bevezetése indokolt lenne.
  2. A vízmérők Társaságunk általi leolvasását szünetelteti. Továbbra is lehetőséget biztosítunk a vízmérőállás bejelentésére a már fent említett elérhetőségeken. Mérőállás bejelentés hiányában, illetve a határidő után beérkezett mérőállás közlés esetén, a számlázott mennyiséget, az előző 365 nap fogyasztásának átlagos mennyisége alapján állapítjuk meg.
  3. Társaságunk felfüggeszti a bekötési vízmérők és mellékvízmérők cseréjének és plombálásának végrehajtását.
  4. Szüneteltetjük a kivizsgálási és diagnosztikai tevékenységet.
A már leegyeztetett időpontok pótlása tekintetében a későbbiek folyamán egyeztetünk ügyfeleinkkel.
A járványügyi helyzet alakulásának tükrében Társaságunk, amennyiben szükségesnek látja további intézkedéseket rendelhet el, melyről haladéktalanul értesíti felhasználóit.

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket.

Tisztelettel:
Északdunántúli Vízmű Zrt.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ 2020-03-13

Tisztelt Fogyasztók!
A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel - mely a koronavírus terjedésének megakadályozását szolgálja - megkérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, az elektronikus, postai vagy telefonos csatornáinkon keresztül intézzék ügyeiket társaságunkkal. Erre azért van szükség, hogy csökkentsük a munkatársak, valamint a felhasználók megfertőződési kockázatának esélyét.
Társaságunkat az alábbi elérhetőségeken érhetik el:
- telefonos ügyfélkapcsolatunkon keresztül a 06 80 555-222 telefonszámon
- weboldalunkon (vízcenter) - https://vizcenter.hu/edv/
- e-mailben: ugyfelkapcsolat@edvrt.hu
- levélben a 2801 Tatabánya, Pf: 117
 
Kérjük, személyesen ügyfélszolgálati irodáinkat csak a legszükségesebb esetekben keressék fel.
 
Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük.
 
ÉDV Zrt.


^ Vissza az oldal tetejére ^