» Koronavírussal kapcsolatos hivatalos közlemények

.

» FELHÍVÁS! Váltson elektronikus számlára és fizesse számláit kényelmesen otthonról! 2020-04-20

Regisztráljon díjmentesen az alábbi címen: www.dijnet.hu
A regisztrációhoz minden szükséges adatot (pld. szerződéses folyószámla szám) megtalál bármely korábbi számláján.
Az elektronikus számla szolgáltatással papír alapú számla helyett elektronikus formában tekintheti meg a számláját, a számla elkészültéről e-mailben értesítjük.

  • Egyenértékű a papírszámlával. Az elektronikus formában elkészült számlák ugyanolyan hiteles számlának minősülnek, mint a postai úton kiküldött papírszámla, hivatalos ügyek intézéséhez is felhasználhatók.
  • Gyors és megbízható. A számlák a kiállításuk után rendelkezésre állnak, érkezésükről e-mailben küldünk értesítést.
  • Elektronikus szolgáltatás, így interneten keresztül bárhonnan elérhető.
  • Környezetbarát megoldás, hiszen nem használunk fel papírt a számlák nyomtatásához, nem küldünk postai csekket sem. Ezzel is hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez.
  • Kényelmes számlabefizetés. Az elektronikus számlával a csekkes postai sorban állás is elkerülhető.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» FELHÍVÁS A SZENNYVÍZCSATORNÁK MEGFELELŐ HASZNÁLATÁRA 2020-03-25

Tisztelt Felhasználók!
 

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel és a csatornahálózat és a szennyvízátemelők zavartalan és biztonságos üzemeltetése érdekében nyomatékosan felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szennyvízcsatorna megfelelő használatára fokozottabb figyelmet fordítsanak:
 
Kerüljék a textil alapú nedves - és a fertőtlenítő kendőknek, továbbá mindazon szilárd anyagoknak (egészségügyi betét stb.) a csatornahálózatba juttatását, melyek dugulást okozhatnak.
A csatornahálózatra veszélyes anyagokat (olaj, zsír, benzin, állatoktól származó szerves hulladék) ne juttassanak a csatornába!
 
Kiemelten fontos ezen előírások betartása a házi szennyvíz beemelővel rendelkező ingatlanok esetében, mivel az ott üzemelő szivattyúk különösen érzékenyek a szilárd szennyeződésekre, szálas anyagokra.
 
Felhívjuk Felhasználóink figyelmét, hogy amennyiben nem tartják be az előírt távolságot dolgozóinktól, illetve a munkavégzés helyének higiéniás körülményei nem megfelelőek, akkor jegyzőkönyv felvétele mellett munkatársaink megtagadhatják a munkavégzést.
 
Együttműködésüket előre is köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» LABORATÓRIUMI TÁJÉKOZTATÁS 2020-03-17

pic6.jpg Az ÉDV Zrt. Víz- és Környezetvédelmi Laboratórium tájékoztatja a tisztelt felhasználókat, hogy tekintettel a rendkívüli helyzetre a vállalkozási munkában végzet vizsgálatok elvégzését (pl. kútvíz, medence víz, üzletnyitáshoz ellenőrzés, szennyvíz önellenőrzés, stb.) 2020.03.17. naptól határozatlan időre felfüggeszti.  

Megértésüket, és türelmüket köszönjük!
 


^ Vissza az oldal tetejére ^

» FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ 2020-03-13

Tisztelt Fogyasztók!
A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel - mely a koronavírus terjedésének megakadályozását szolgálja - megkérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, az elektronikus, postai vagy telefonos csatornáinkon keresztül intézzék ügyeiket társaságunkkal. Erre azért van szükség, hogy csökkentsük a munkatársak, valamint a felhasználók megfertőződési kockázatának esélyét.
Társaságunkat az alábbi elérhetőségeken érhetik el:
- telefonos ügyfélkapcsolatunkon keresztül a 06 80 555-222 telefonszámon
- weboldalunkon (vízcenter) - https://vizcenter.hu/edv/
- e-mailben: ugyfelkapcsolat@edvrt.hu
- levélben a 2801 Tatabánya, Pf: 117
 
Kérjük, személyesen ügyfélszolgálati irodáinkat csak a legszükségesebb esetekben keressék fel.
 
Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük.
 
ÉDV Zrt.


^ Vissza az oldal tetejére ^