» Koronavírussal kapcsolatos hivatalos közlemények

.

FELHÍVÁS! Váltson elektronikus számlára és fizesse számláit kényelmesen otthonról! 2020-04-20

Regisztráljon díjmentesen az alábbi címen: www.dijnet.hu
A regisztrációhoz minden szükséges adatot (pld. szerződéses folyószámla szám) megtalál bármely korábbi számláján.
Az elektronikus számla szolgáltatással papír alapú számla helyett elektronikus formában tekintheti meg a számláját, a számla elkészültéről e-mailben értesítjük.
  • Egyenértékű a papírszámlával. Az elektronikus formában elkészült számlák ugyanolyan hiteles számlának minősülnek, mint a postai úton kiküldött papírszámla, hivatalos ügyek intézéséhez is felhasználhatók.
  • Gyors és megbízható. A számlák a kiállításuk után rendelkezésre állnak, érkezésükről e-mailben küldünk értesítést.
  • Elektronikus szolgáltatás, így interneten keresztül bárhonnan elérhető.
  • Környezetbarát megoldás, hiszen nem használunk fel papírt a számlák nyomtatásához, nem küldünk postai csekket sem. Ezzel is hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez.
  • Kényelmes számlabefizetés. Az elektronikus számlával a csekkes postai sorban állás is elkerülhető.


Kényelmes számlabefizetési módok:
  • banki átutalással: A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a számlán szereplő befizető azonosítót (melyet a számla utolsó oldalán talál meg a banki átutalás résznél). Ezen azonosító számlánként változik, ezért mindig az adott számlához tartozó befizető azonosítót szükséges megadni.
  • csoportos beszedési megbízással: ennél a megoldásnál meg kell adni a „Szerződő fél azonosítója a kedvezményezettnél” rovatba a számláján szereplő szerződéses folyószámla szám 8 számjegyét. A szolgáltató így a soron következő hónapban már ezzel a megbízással vonja le a számla összegét.
  • Vízcenter online ügyfélszolgálaton keresztül bankkártyás fizetéssel: regisztráljon a www.vizcenter.hu oldalon, melyhez szükséges a számlán található felhasználóazonosító és a vízmérő gyári számának utolsó 4 számjegye
Sárga csekk befizetése online az iCsekk-el:
Ha számláit továbbra is sárga csekken fizetné be, lehetősége van azt is online intézni. Ehhez nem kell mást tennie, mint letölteni az iCsekk mobil applikációt.  Nincs szüksége másra, mint egy Android vagy iOS rendszerű okostelefonra, bankkártyára és a postai csekken vagy a számlán található QR-kódra.

A fenti online megoldások valamelyikét érdemes használni, hiszen a mostani járványügyi helyzetben ez a legbiztonságosabb módja számlái rendezésének, amellett hogy gyors és kényelmes is.
Amennyiben nincs módja az elektronikus csatornáinkat igénybe venni, javasoljuk, hogy kérjen segítséget családtagjaitól, ismerőseitől illetve, akik tehetik, segítsenek azon családtagjaiknak, ismerőseiknek, akik nem rendelkeznek az online ügyintézéshez szükséges eszközökkel ^ Vissza az oldal tetejére ^

Vissza az előző oldalra