» Locsolási célú mellékvízmérő 2010-10-18

A szennyvíz közcsatorna hálózatba bekötött ingatlanok kerti, vagy udvari vízvételi helyeinek locsolási célú mellékmérővel történő ellátásának feltételeit a 30/2004. (II.28.) Kormányrendelet szabályozza.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Átalány megszüntetés 2010-10-18

Tájékoztató átalány megszüntetésére

Tisztelt Fogyasztónk!

Ön az Északdunántúli Vízmű Részvénytársaság tájékoztatóját olvassa, melyből megismerheti az ivóvíz-szolgáltatásban már bekötött, de vízmérővel nem rendelkező ingatlan általány-elszámolás megszüntetésének, a fogyasztás mérésének feltételeit és menetét.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Fogyasztási helyek folyamatos ellenőrzése 2010-10-04

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy ESZTERGOM-KERTVÁROS és CSOLNOK területén az Északdunántúli Vízmű Zrt. - független ellenőrök által – február hónapban folytatják a fogyasztási helyek szerződésszerű állapotának ellenőrzését.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat fagyveszély! 2010-09-30

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét arra, hogy a hideg, fagyos, télies idő fokozott fagyveszélyt jelent a családi és hétvégi házaknál, valamint a kiskerteknél található vízvezetékekre, szerelvényekre. A későbbi problémák elkerülése érdekében célszerű megelőző intézkedéseket tenni a fagy elhárítása érdekében.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Szakszerű szennyvíztisztítás az ÉDV Zrt.-nél 2010-02-06

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. környezetvédelmi szempontból legjelentősebb tevékenysége a működési területén keletkező szennyvizek elvezetése, megfelelő mértékű tisztítása, valamint a szennyvíztisztítás során keletkező szennyvíziszapok környezetkímélő elhelyezése a természetben. A Társaság 37 településen mintegy 167 ezer fő részére végez csatornaszolgáltatást.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben