» Tájékoztatás 2014-11-18

Tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat és Üzleti partnereinket, hogy a Telkiben működő fiókirodánk 2014. december 01-jével bezár.

Személyes ügyintézés a többi ügyfélszolgálati irodánkban továbbra is a szokott módon történik. Ezen kívül bejelentéseiket megtehetik Központi Telefonos Ügyfélszolgálatunkon, valamint honlapunkon keresztül is.

Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Vigyázat csalók! 2014-09-03

Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében
 

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Esztergomban és környékén, akik vízműves dolgozónak adták ki magukat, és csatornatisztításra hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Figyelem, figyelem! 2014-07-30

Vigyázat csaló!
Ál-vízműves bukkant fel Zsámbékon
 

Az elmúlt napokban ismételten felbukkant olyan személy Zsámbékon, aki vízművesnek adta ki magát és vízmérő ellenőrzésre, leolvasásra hivatkozva akart bejutni az ingatlanokba.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-06-11

Tisztelt Lakossági és Üzleti partnereink!
 

Tájékoztatjuk, hogy 2014. június 10-től az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Bajót, Nagysáp, Bajna és Epöl települések ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a Hétforrás Kft. a 2014. június 09-ig végzett teljesítésről végszámlát készít. Az ÉDV Zrt. a fenti időpontot követően bocsát ki számlákat változatlan egységárakkal.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-06-10

 Tisztelt Lakossági és Üzleti Partnereink!
 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. június 1-jétől az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Zsámbék város ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a Zsámbékvíz Kft. a 2014. május 31-ig végzett teljesítésről végszámlát készít. Az ÉDV Zrt. a fenti időpontot követően bocsát ki számlákat változatlan egységárakkal.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-06-05

Tisztelt Lakossági és Üzleti Partnereink!
 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. június 1-jétől az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Komárom, Ács és Csém települések ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a VIZÁK Kft. a 2014. május 31-ig végzett teljesítésről végszámlát készít. Az ÉDV Zrt. a fenti időpontot követően bocsát ki számlákat változatlan egységárakkal.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-04-10

Az ÉDV Zrt. mint a Fogyasztók irányába elkötelezett víziközmű szolgáltató nagy hangsúlyt fordít a biztonságos, minőségi szolgáltatás fenntartására, fejlesztésére. Ennek érdekében (Tatabányán a jelenleg folyamatban lévő körforgalom építéséhez kapcsolódóan) korszerűsítjük a Dózsa György út és a Madách utca torkolatában lévő DN400/300 városi ivóvíz főmű csomópontot is. A korszerűsítés során megtörténik a szükséges szerelvények cseréje.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Felhívás 2014-02-28

Felhívjuk tisztelt Fogyasztóink és Üzleti partnereink figyelmét, hogy 2014. március 05-én szerdán a Telki Ügyfélpontunk nyitvatartása a Polgármesteri Hivatal áramszünete, villamos karbantartása miatt szünetel. A hét többi napján a megszokott nyitvatartással várjuk kedves Partnereinket!
Az esetleges kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Felhívás 2014-02-03

Felhívjuk tisztelt Fogyasztóink és Üzleti partnereink figyelmét, hogy a Telefonos ügyfélszolgálatunk műszaki hiba miatt átmenetileg nem üzemel. A hiba elhárításán kollégáink folyamatosan dolgoznak!
Megértésüket és türelmüket köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Vigyázat csalók! 2014-01-15

Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Tatabányán és környékén, akik vízműves dolgozónak adták ki magukat, és belső vízhálózat ellenőrzésére hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben