» TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL 2020-03-17

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon a vízszolgáltatás szünetel az alábbi helyszíneken:
 

 • Dunaharaszti: Táncsics Mihály utca
 • Budajenő: Hilltop I.-II.
 • Tök: Újmajor

A hiba elhárítása folyamatban.

Szíves megértésüket, türelmüket köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» ÁLVÍZMŰVESEK BUKKANTAK FEL TATABÁNYÁN 2020-03-11

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. tájékoztatja tisztelt Fogyasztóit, hogy ismeretlen személyek önmagukat vízművesként feltüntetve baktériumos szennyvíz tisztítási szolgáltatást próbáltak meg jogtalanul felajánlani és pénzt beszedni cégektől Tatabányán. A csalókat sikerült a rendvédelmi szerveknek elfogni.
 
Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja fogyasztói figyelmét, hogy a telephelyre, lakásba, ingatlan területére csak a Vízmű által rendszeresített, sorszámmal ellátott, a személyazonosító okmánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be.
 
Kérjük, legyenek figyelmesek, éberek, vigyázzanak értékeikre, továbbá amennyiben a csalók Önöknél is próbálkoztak, úgy cégünkkel a lenti elérhetőségeken vegyék fel a kapcsolatot, ezzel is hozzájárulva számonkérésükhöz szükséges intézkedések megtételéhez.
 
Elérhetőségek:

 • telefonon: 0680555222
 • emailben: ugyfelkapcsolat@edvrt.hu


^ Vissza az oldal tetejére ^

» TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL 2020-03-11

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az ivóvíz-közhálózaton végzett hibaelhárítási munkálatok miatt a mai napon (márc. 11-én) a vízszolgáltatás szünetel Tatabányán, a Fő tér 9 – 11. sz. alatt található ingatlanoknál.

A hiba elhárítása folyamatban. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» ÁTMENETI HIBA 2020-01-02

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az online regisztráció, és mobil applikáción a vízmérőállás bejelentés átmenetileg nem működik.

A hiba javítása folyamatban van, szíves türelmüket és megértésüket köszönjük.
 


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Dunaszentmiklósi vízminta eredménye dec. 17 2019-12-20

A Dunaszentmiklósi vízminőségi probléma ügyében hétfőn adott tájékoztatáshoz kapcsolódóan a lakosság megnyugtatása, tájékoztatása céljából közzétesszük az érintett területen vett vízminták eredményeit.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Dunaszentmiklósi vízminták eredményei 2019-12-20

A Dunaszentmiklósi vízminőségi probléma ügyében hétfőn adott tájékoztatáshoz kapcsolódóan a lakosság megnyugtatása, tájékoztatása céljából közzétesszük az érintett területen vett vízminták eredményeit.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» TÁJÉKOZTATÁS VÍZHIÁNYRÓL 2019-12-19

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy ivóvíz-közhálózaton történt csőtörés miatt Vértessomló Üdülőfaluban, illetve a Vértessomló és Vértessomló Üdülőfalu közötti ingatlanokon a mai nap (2019.12.19.) 08:00-12:00 között vízhiány várható.
 
Kollégáink folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán!

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Tájékoztatás 2019-12-16

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Dunaszentmiklós településen egy fogyasztói ponton illegálisan idegen eredetű víz került a települési vízellátó rendszerbe.

A víz eredete felderítésre és megszüntetésre került. A település ivóvízhálózatának fertőtlenítése, átöblítése és vízmintavételezése megtörtént. Az elmúlt napokban előfordult, hogy zavarosabb, a megszokottól eltérő színű és szagú víz volt tapasztalható a hálózatban.

Az üzemzavar elhárítása és a vízminőség ellenőrzése megtörtént, jelenleg a szolgáltatott víz minősége megfelelő.


^ Vissza az oldal tetejére ^

» A mai napon (2018.10.04-én) hibaelhárítás miatt vízhiány várható Dorogon 2018-10-04

A mai napon  (2018.10.04-én) hibaelhárítás miatt vízhiány várható Dorogon a következő utcákban:

 • Heine u.
 • Goethe u.
 • Schiller u.
 • Puskin u.
 • Eötvös u.
 • Gorkij u.
 • Radnóti u.
 • Martinovics u.
A vízhiány előreláthatólag 8:00-12:00 óráig tart.
Kérjük a lakosság szíves türelmét és megértését!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Telki községben tapasztalható vízminőségromlást az ÉDV Zrt. megszüntette. 2018-04-13

Ezúton értesítjük Telki község lakóit, hogy a napok óta tapasztalható vízminőségromlást az ÉDV Zrt. megszüntette. A munkatársak megállapították, hogy a szennyezés nem az ÉDV Zrt. által szolgáltatott vízben volt, hanem egy illegálisan rákötött kút okozta. A rendszer átmosatása és laborvizsgálata megtörtént, a Felhasználók ismét a megszokott jó minőségű vizet kapják. Az ÉDV Zrt. az eset súlyának megfelelő jogi lépéseket megtette. 


^ Vissza az oldal tetejére ^