» Tájékoztatás 2014-06-10

 Tisztelt Lakossági és Üzleti Partnereink!
 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. június 1-jétől az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Zsámbék város ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a Zsámbékvíz Kft. a 2014. május 31-ig végzett teljesítésről végszámlát készít. Az ÉDV Zrt. a fenti időpontot követően bocsát ki számlákat változatlan egységárakkal.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-06-05

Tisztelt Lakossági és Üzleti Partnereink!
 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. június 1-jétől az Északdunántúli Vízmű Zrt. látja el Komárom, Ács és Csém települések ivóvíz - szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a VIZÁK Kft. a 2014. május 31-ig végzett teljesítésről végszámlát készít. Az ÉDV Zrt. a fenti időpontot követően bocsát ki számlákat változatlan egységárakkal.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2014-04-10

Az ÉDV Zrt. mint a Fogyasztók irányába elkötelezett víziközmű szolgáltató nagy hangsúlyt fordít a biztonságos, minőségi szolgáltatás fenntartására, fejlesztésére. Ennek érdekében (Tatabányán a jelenleg folyamatban lévő körforgalom építéséhez kapcsolódóan) korszerűsítjük a Dózsa György út és a Madách utca torkolatában lévő DN400/300 városi ivóvíz főmű csomópontot is. A korszerűsítés során megtörténik a szükséges szerelvények cseréje.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Felhívás 2014-02-28

Felhívjuk tisztelt Fogyasztóink és Üzleti partnereink figyelmét, hogy 2014. március 05-én szerdán a Telki Ügyfélpontunk nyitvatartása a Polgármesteri Hivatal áramszünete, villamos karbantartása miatt szünetel. A hét többi napján a megszokott nyitvatartással várjuk kedves Partnereinket!
Az esetleges kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Felhívás 2014-02-03

Felhívjuk tisztelt Fogyasztóink és Üzleti partnereink figyelmét, hogy a Telefonos ügyfélszolgálatunk műszaki hiba miatt átmenetileg nem üzemel. A hiba elhárításán kollégáink folyamatosan dolgoznak!
Megértésüket és türelmüket köszönjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^

» Vigyázat csalók! 2014-01-15

Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Tatabányán és környékén, akik vízműves dolgozónak adták ki magukat, és belső vízhálózat ellenőrzésére hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Köszöntő és tájékoztató Perbál és Tök község lakosságának 2014-01-07

Társaságunk köszönti Üzleti partnerei és Fogyasztói között Perbál és Tök község lakosságát. Az alábbaikban a szolgáltatással kapcsolatos ügyintézési lehetőségekről olvashatnak néhány fontos információt!
 


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Változó ünnepi nyitvatartás 2013-12-11

Tájékoztatjuk kedves Fogyasztóinkat és Üzleti partnereinket, hogy ügyfélszolgálataink ünnepi nyitva tartása 2013. december 20-tól megváltozik.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Vigyázat fagyveszély! 2013-11-25

pic6.jpg Érdemes odafigyelni a vízmérőkre
 

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét arra, hogy a hideg, fagyos, télies idő fokozott fagyveszélyt jelent a családi és hétvégi házaknál, valamint a kiskerteknél található vízvezetékekre, szerelvényekre. A későbbi problémák elkerülése érdekében célszerű megelőző intézkedéseket tenni a fagy elhárítása érdekében.


^ Vissza az oldal tetejére ^ Bővebben

» Tájékoztatás 2013-09-19

Tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat és üzleti partnereinket, hogy Társaságunk 2013. évi felújítási programjának keretében hamarosan sor kerül Agostyán települést ellátó 2x50 m3 medence zárkamrájának, gépészetének felújítására.

A felújítás során a medencék és zárkamrák vezetékeit, hágcsóit, falátvezetéseit cseréljük ki az elöregedett acél anyagok helyett korszerű KO-33 minőségű anyagokra. Az építés és csere folyamatosan zajlik, és elérkezett a vízkormányzáshoz szükséges szerelvények (tolózárak, visszacsapók, egyéb idomok stb.) cseréje.

A cseréhez a medencéket rövidebb időre ki kell zárni a szolgáltatásból, hogy a további felújítási munka gördülékenyen haladjon.
A munkákra 2013.09.23 éjjel 23:00 és 2013.09.24 03:00 között kerül sor, hogy a település vízszolgáltatását minél kisebb mértékben zavarjuk.
A munkálatok miatt a megjelölt időszakban nyomásesés és vízhiány várható. Az esetleges kellemetlenségekért az érintettek megértését és türelmét kérjük!


^ Vissza az oldal tetejére ^