Figyelem, figyelem! 2014-07-30

Vigyázat csaló!
Ál-vízműves bukkant fel Zsámbékon
 
Az elmúlt napokban ismételten felbukkant olyan személy Zsámbékon, aki vízművesnek adta ki magát és vízmérő ellenőrzésre, leolvasásra hivatkozva akart bejutni az ingatlanokba.


Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét, hogy az udvarra vagy a lakásba csak a Vízmű által rendszeresített fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be. A vízmérő leolvasások időpontját egységes, emblémával ellátott értesítőn helyezzük ki a tömblakások bejárati ajtajára, melyről minden esetben értesülhetnek az érintettek. Családi házas övezetben pedig a már kialakult ütemterv alapján végezzük munkánkat, melyet sikertelenség esetén értesítővel jelez munkatársunk. A vízmérő soron kívüli ellenőrzését vagy vízmintavételt csak fogyasztóink megrendelésére, belső nyomtatványokkal és jegyzőkönyvekkel rendelkező kollégák végzik, előre egyeztetett időpontban, mint ahogyan a belső csatornahálózat tisztítását is.
Kérjük tehát, hogy minden esetben győződjenek meg az ilyen munkák elvégzésére hivatkozó személyek azonosságáról.
 
Ezen felül tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon tett bejelentések alapján a rendőrség azonnal intézkedni tud a hasonló esetek felderítésében.
 
Arra bíztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy legyenek figyelmesek, éberek, vigyázzanak értékeikre!
^ Vissza az oldal tetejére ^

Vissza az előző oldalra