VIGYÁZAT CSALÓK! ISMÉT ÁL-VÍZMŰVESEK BUKKANTAK FEL 2021-04-09

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek szolgáltatási területünkön, akik az ÉDV Zrt. megbízására való hivatkozással csatornahálózat ellenőrzési, tisztítási munkák ürügyén próbáltak bejutni Felhasználóink telephelyére, ingatlanjaiba.
 

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja tisztelt Felhasználói figyelmét, hogy munkatársaink fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkeznek. A belső csatornahálózat ellenőrzését, csak a Felhasználó megrendelésére, a vele egyeztetett időpontban lehet elvégezni. Az elvégzett ilyen munkákról kiállított számlák kiegyenlítése kizárólag átutalással történhet, ezek ellenértékeként munkatársaink helyszínen készpénzt nem vehetnek át. 
Kérjük tehát, hogy minden esetben győződjenek meg az ilyen munkák elvégzésére hivatkozó személyek személyazonosságáról, jogosultságáról.
Ezen felül tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingyenesen hívható 06/80/555-222-es Call Center számon Ügyfélkapcsolatunk munkatársai készséggel nyújtanak felvilágosítást az adott munkafolyamat, illetve az azt végző személy jogosultságát illetően.
Tisztelt Felhasználóinkat óvatosságra, körültekintésre intjük, annak érdekében, hogy ne váljanak csalás vagy bűncselekmény áldozatává. Szükség esetén értesítsék a Rendőrséget a 112-es telefonszámon.


Együttműködésüket megköszönve:
Az Önök szolgáltatója:
Északdunántúli Vízmű Zrt.
www.edv.hu ^ Vissza az oldal tetejére ^

Vissza az előző oldalra