» Szennyvíztisztítás

A szennyvizek összegyűjtését és tisztítását magába foglaló szolgáltatási tevékenységet az ÉDV Zrt. jelenleg 66 településen végez, 260 ezer fő részére.
Az ÉDV Zrt. működési területén az összes lakosság 80%-a részesül csatornaszolgáltatásban.

Állami tulajdonú szennyvíztisztító
telepek:
Önkormányzati tulajdonú
szennyvíztisztító telepek:
 1. Tatabánya
 2. Dorog
 3. Esztergom
 4. Tata

 

 

 


 


 

 1. Csolnok
 2. Kisbér
 3. Mogyorósbánya
 4. Sárisáp-Annavölgy
 5. Dág
 6. Súr
 7. Leányvár-Kesztölc-Piliscsév
 8. Gyermely-Szomor
 9. Kocs
 10. Mocsa
 11. Héreg
 12. Tardos-Vértestolna
 13. Nagyigmánd-Kisigmánd
 14. Bakonyszombathely
 15. Dad-Kömlőd
 16. Császár-Szákszend
 17. Naszály
 18. Tát-Tokod
 19. Dunaalmás-Neszmély
 20. Telki
 21. Szomód-Dunaszentmiklós
 22. Tarján

A Szennyvíztisztító telep animáció nagyméretben való megtekintéséhez
kattintson a képre!

szenyvíztisztitó_telep_animáció_1

Tata

A Tatai szennyvíztisztító kapacitása 6 000 m3/nap. Regionális jellegű, Tatán kívül Agostyán és Baj szennyvizét is fogadja és tisztítja. A telep műszaki, technológiai fejlesztése KEOP pályázat keretében sikeresen befejeződött. A tisztított szennyvíz minősége a vonatkozó előírásoknak minden tekintetben megfelel. A szennyvíztisztítás során keletkezett szennyvíziszap víztelenítés után hasznosításra kerül.

tata

Tatabánya

A Tatabányai szennyvíztisztító telep kapacitása 16 000 m3/nap. Regionális jellegű, Tatabányán kívül Vértesszőlős, Környe, Vértessomló, Várgesztes és Szárliget szennyvizét is fogadja és tisztítja. Kiemelt vízvédelmi területen helyezkedik el, így a szennyvíztisztítás hatékonysága alapvető feladat. A telep fejlesztése KEOP pályázat keretében sikeresen befejeződött. A befogadóba kerülő tisztított szennyvíz minősége megfelel a szigorú hazai és európai uniós előírásoknak. A szennyvíztisztítás során keletkezett szennyvíziszap víztelenítés után hasznosításra kerül.
 

tata

Dorog

A Dorogi szennyvíztisztító telep kapacitása 5 000 m3/nap. Regionális jellegű, Dorogon kívül Tokodaltáró szennyvizét is fogadja és tisztítja. A telep tisztítási technológiája biztosítja a befogadóba kerülő tisztított szennyvíz megfelelő minőségét. A szennyvíziszap kezelése megoldott, a víztelenített szennyvíziszap hasznosításra kerül.
 

dorog

Esztergom

Az Esztergomi szennyvíztisztító telep kapacitása 6 000 m3/nap, részben egyesített rendszerű Esztergom szennyvízét fogadja és tisztítja. A telep fejlesztése KEOP pályázat keretében sikeresen befejeződött, így a tisztított szennyvíz minősége az előírásoknak minden tekintetben megfelel. Az szennyvíziszap kezelése megoldott, a víztelenített szennyvíziszap hasznosításra kerül.
 

egom